Müslümanlara Katliam Planı

TAKİP ET

ABD'de Müslümanları yok etmek üzere radyasyon yayma cihazı tasarlayan Amerikalı teknisyen Glendon Scott Crawford, mahkemede suçlu bulundu.

Amerikan enerji şirketi General Electric'te teknisyen olarak çalışan 51 yaşındaki Crawford'un cezası 15 Aralık'ta açıklanacak. Suçlu bulunan teknisyenin 25 yıla kadar hapis cezası olabilir. Mahkeme kararında iki yıldır hapiste olan ırkçı Ku Klux Klan üyesi, Crawford'un X-ışını cihazı tasarlayarak Müslümanlara karşı bir komplo hazırladığını belirtti. Müslümanları radyasyona maruz bırakarak haftalar içinde ölmelerini planlayan Crawford'un planlarında ciddi olduğu vurgulandı. CAMİ VE OKULLARI HEDEFLEDİ Savcı Richard Hartunian, “Glendon Scott Crawford, Müslüman toplumun masum üyelerini öldürmek için bir kitle imha silahı elde etmeye çalışan bir teröristtir” açıklamasında bulundu. Crawford'un bir diğer hedefinin ise ABD Başkanı Barack Obama olduğu belirtildi. Teknisyenin geliştirdiği cihazın elektrik düğmesine "Hiroşima" adını verdiği biliniyor. Ayrıca ilk hedefinin cami ve Müslümanların gittiği bir okul olduğu belirtildi.

barack-obama cami bombalamak General Electric müslümanlara komplo müslümanları öldürmek isteyen adam radyasyon saldırısı X-ışını cihazı