Muharrem İnce'yi tanımadı, 'Sen kimsin?' diyen kıza İnce'den 'Şarkıcıyım, pop söylüyorum!'

TAKİP ET

Muharrem İnce'nin Ağrı ziyareti kapsamında Ağrı'da işlek bir caddede yürüdüğü esnada vatandaşlar sohbet esnasında ilginç bir olay yaşandı. Kalabalığı görerek Muharrem İnce'nin yanına gelen ve fotoğraf çektirmek istediği söyleyen bir genç, daha sonra İnce'yi tanımadığını ifade ederek 'Sen kimsin?' sorusunu sordu. Kısa bir şaşkın anı yaşayan Muharrem İnce ise genç kıza "Şarkıcıyım, pop söylüyorum. Kıyafetim de öyle zaten" dedi. İnce ile genç kız arasında geçen ilginç dialog sosyal medyada kısa sür

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ağrı’da sokakta gezerken vatandaşlar ile bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri kapsamında bulunan Muharrem İnce, vatandaşlar ile sohbet edip fotoğraf çektirdi. İnce'nin yanına gelen genç bir kız fotoğraf çektirmek istedi. İnce bu teklifi kabul etti. Fotoğrafı çektikten sonra genç kız İnce’ye dönerek ‘Sen kimsin’ sorusunu sordu.

MUHARREM İNCE'Yİ TANIMADI: SEN KİMSİN?

Kalabalığı görerek gelen ve Muharrem İnce ile fotoğraf çeken iki genç kızdan biri fotoğrafın ardından İnce'ye dönerek "Bir şey soracağım. Sen kimsin?" ifadesini kullandı.

"ŞARKICIYIM, POP SÖYLÜYORUM"

Kısa süreli şaşkınlığını gizlemeyen İnce ise "Şarkıcıyım, pop söylüyorum. Kıyafetim de öyle zaten" diye cevabını verdi.

SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI

Etraftakilerin kahkalarına neden olan anlar, sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu.

 

Ağrı Muharrem İnce ziyaret