Muharrem İnce ve Tuncay Özkan Birbirine Girdi: "Sıradan, Kaba, İftiracı"

TAKİP ET

CHP'de Kazan kaynamaya devam ediyor. Muharrem İnce'nin sözlerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'dan sert yanıt geldi.

CHP'de Kazan kaynamaya devam ediyor. Muharrem İnce'nin sözlerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'dan sert yanıt geldi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Halk Tv'de dün akşam katıldığı canlı yayın sırasında '24 Haziran gecesi insanı içine çıkamayacak durumda olduğuna' ilişkin söylentinin Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan tarafından gündeme getirildiğini belirterek, “İnsan içine çıkamayacak durumdaydı yalanını uyduranlar. Sıradan ve kaba adam diyenler. O yalanı yandaş medyaya uyduranlardır. Konuyu burada kapatıyorum”  ifadelerini kullandı.

TUNCAY ÖZKAN’DAN SERT SÖZLER
Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Tuncay Özkan, Muharrem İnce'nin Bu sözlerine sert tepki verdi ve Muharrem İnce'nin sadece “Sadece ‘sıradan ve kaba’  olmadığını aynı zamanda iftiracı olduğunu gördüğünü söyledi.  Tuncay Özkan açıklamasında, “Söylediklerini ispat edemeyen şerefsizdir. CHP kültüründe yalana yer yoktur”  ifadelerini kullandı. Muharrem İnce hakkında attığı Tweet'ten pişman olmadığını söyleyen Tuncay Özkan, Âdeta Ateş püskürdü. 
 Diğer yandan CHP'de olağanüstü Kurultay için imza toplayan muhalifler için bugün son gün. Bugün saat 17.30 a kadar muhaliflerin Kurultay için gerekli en az 625 imzayı toplayarak Genel merkeze sunması gerekiyor.

 

muharrem ince tuncay özkan CHP kavga son dakika