Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Kasım Yeni Bölümde Günlerdir Aranan Temizlik İşçisi Murat Tekin Ölü Bulundu

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Kasım 2018 yeni bölümde günlerdir aranan temizlik işçisi Murat Tekin hakkında acı haber geldi. Ailesinin kayıp olarak aradığın rahat Tekin 77 gün sonra Çalıştığı yerin çok yakınında bir metruk binanın bodrum katında ölü olarak bulundu. İşte Müge Anlı 7 Kasım 2018 son bölüm de yaşananlar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün canlı yayında acı haberle programa başladı. 77 gün önce son olarak kameralara takılan ve evinden Kendi isteğiyle çıkıp gittiği görülen Aydın Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Murat Tekin'in cansız bedeni bulundu. Farklı cinsel tercihleri olduğu belirtilen ve eşi ile ilgili şok iddialar gündeme gelen Murat Tekin'in cesedinin tanınmaz halde bulunduğu belirtildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Kasım 2018 yeni bölümde Murat Tekin nasıl öldüğüne ilişkin detaylar aranıyor. 

Müge Anlı bugün canlı yayınını açılışında verdiği bu kötü haberin ardından olayların detayını aktardı. Daha önce programda da Sevgi Yolu olarak bahsedilen cadde üzerinde metruk Bir binada temizlik işçisi Murat Tekin'in cesedinin bulunduğunu söyledi. Ayrıca Tekin'in başında siyah kalın bir poşet olduğu yanında da piknik tüpü bulunduğu belirtildi.

ÖLDÜRÜLDÜ MÜ İNTİHAR MI ETTİ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Murat Tekin öldüğü mü yoksa intihar ettiğimi araştırılıyor. Çünkü yanında piknik tüpü bulunanlara Tekin'in açık bir alanda bu şekilde intihar etmiş olması akıllara uygun gelmiyor. Müge Anlı'nın ekibi şu anda Aydın'a doğru yola çıktı ve olayı araştırmak için gidiyor. Telefonla canlı yayına bağlanan bir kadın ise binanın bütün camlarını kırık olduğunu belirtti. Ayrıca iki buçuk ay süren kayıp döneminde bu kokunun duyulmaması da herkesin Aklında soru işareti bıraktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Kasım 2018 Müge Anlı bugün canlı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı müge anlı 7 kasım 2018 müge anlı son bölüm müge anlı temizlik işçisi temizlik işçisi murat tekin müge a