Morga Girince Korkunç Gerçekle Karşılaştı

TAKİP ET

Adana'da aynı soy ismi taşıyan iki kadından biri ölünde annesinin cenazesini görmeye giden oğlu morgda büyük bir şok yaşadı.

Adana'da aynı soy ismi taşıyan iki kadından biri ölünde annesinin cenazesini görmeye giden oğlu morgda büyük bir şok yaşadı. 

Adana'da ilginç bir olay yaşandı. Aynı hastanede aynı soy isimlerine sahip olan Saliha Öztürk ile Şaziye Öztürk isimli hastaların hayatını kaybetmesi ile birlikte cenazelerin karışması büyük bir skandala sebep oldu. Saziye Öztürk isimli kadının yakınları cenazeyi almak istedikleri zaman morgda büyük bir şaşkınlık yaşadılar. 

Karışan cenazeler sonrasında Şaziye Öztürk'ün yakınları teslim aldıkları Saliha Öztürk'ün cenazesini Niğde'ye götürerek defnettiler. Saliha Öztürk'ün ailesi de cenazelerini almaya geldikleri zaman büyük bir şok yaşadılar. Ancak morga gittikleri zaman oğlu büyük şaşkınlık yaşadı. Kendilerine verilecek olan cenazenin annesine ait olmadığını görünce şok yaşadı. 

BÜYÜK TESADÜF SKANDALA SEBEP OLDU

Adana Şehir Hastanesinde yaşanan olay sonrasında iki kadının isim benzerlikleri yaşamasının ardından aynı gün ölmeleri sonrasında cenazeler karıştı. Ailelerin iletişime geçmesinin ardından 'Cenazemizi gönderin cenazenizi alın' diye haber gönderildi. Morg görevlisinin isim benzerliği nedeniyle yaptığı karışıklık sonrasında iki farklı aileye farklı cenazeler gitti. Ancak cenazelerden birisinin Niğde'de toprağa verildiği belirtildi. Konu hakkında soruşturma açılması için savcılığa gerekli başvuruların yapıldığı belirtildi. Acılı aile yaşanan olay sonrasında acılarının iki katına çıktığını belirttiler. Cenazeler 3 gün içerisinde ailelere doğru bir şekilde teslim edilecek. 

adana cesetler karıştı morg