MİT'in Adresini Sorup Kaçtı, Polis Alarma Geçti

TAKİP ET

Adana'da bir kişi bir bankanın özel güvenlik görevlisine MİT'in adresini sorduktan sonra kaçtı. Polis ekipleri kaçan şahsın bulunması için harekete geçti.

Alınan bilgiye göre Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi Cemal Paşa Mahallesi'nde yaşanan olayda bir bankanın özel güvenlik görevlisinin yanına gelen 39 yaşındaki İsmail K., "Adana'da MİT binası nerede benim oraya gitmem gerekiyor, adresini verir misin" dedi. Şahıslar şüphelenen özel güvenlikçi onu muhafaza altına alarak polisi aradı.

GÜVENLİKÇİNİN ELİNDEN KAÇTI

Özel güvenlikçi polise aradığı sırada İsmail K. kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın eşkalini olarak kaçtığı yöne doğru arama çalışması başlattı. Kısa süre sonra şahıs bankadan yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta Kaldırımda yürüdüğü sırada polisler tarafından yakalandı. Terörle mücadele polisi olay yerine çağrıldı. Yapılan sorguda İsmail K., MİT'in adresini 15 Temmuz hain darbe girişimini kimin yaptığını bildiğini, bunları anlatmak için sorduğunu söyledi. İsmail K. verdiği ifadede "Ben 15 Temmuz darbe girişiminin olacağını da önceden bildim. Ben cezaevinden yeni çıktım" dedi. Çelişkili ifadeler veren ve gönüllü olarak Filistin'e giderek savaşmak İstediğini söyleyen İsmail K. Emniyete götürülerek sorguya alındı. Yapılan İnceleme sonucunda Akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenen şahıs serbest bırakıldı.

 

adana MİT adres son dakika