Mısır Saldırısında DEAŞ Detayı! Katliamın Bilançosu Artıyor: Ölü Sayısı 305

TAKİP ET

Mısır'da dün Cuma namazı sırasında Camideki cemaate düzenlenen kanlı saldırıda acı bilanço zaman ilerledikçe daha da artıyor. Yaşanan terör saldırısına ilişkin son alınan bilgilerde saldırının, DEAŞ bayrağı taşıdıkları görülen 25 ila 30 kişilik gruptan oluşan kişiler tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.

Mısır’da dün Cuma namazı sırasında Camideki cemaate düzenlenen kanlı saldırıda acı bilanço zaman ilerledikçe daha da artıyor. Yaşanan terör saldırısına ilişkin son alınan bilgilerde saldırının, DEAŞ bayrağı taşıdıkları görülen 25 ila 30 kişilik gruptan oluşan kişiler tarafından gerçekleştirildiği belirtildi. 

Mısır’da dün El Ravda Camiine gerçekleştirilen bomba ve silahlı saldırı sonrasında ölü sayısı her geçen zamanda artmaya başlamıştı. Cuma namazı kılındığı sırada cami cemaatinin hedef alındığı öğrenilen saldırı sonrasında ölü ve yaralı sayıları giderek artarken ülkede 3 günlük yas ilan edilmişti. Son yapılan açıklamada saldırıda ölenlerin sayısı 305’e yükseldi. 

SALDIRIYI DEAŞ MI GERÇEKLEŞTİRDİ?

Camiye gerçekleştirilen kanlı saldırının failleri belli olmazken herhangi bir terör örgütünün de saldırıyı üstlenmediği öğrenilmişti. Son yapılan açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren yaklaşık 35 ila 30 kişilik grubun ellerinde DEAŞ terör örgütünün bayrağını taşıdıkları görüldüğü bilgisine ulaşıldı. Saldırganların DEAŞ bayrağı taşıması da saldırıyı DEAŞ terör örgütünün Mısır kolunun gerçekleştirdiği düşünülüyor.

 

Mısırda Cami katliamı Saldırıyı DEAŞ mı yaptı DEAŞ Terör örgütü Cami katliamı Mısırda cami patlamasında kaç kişi öldü