Minik Bebeğin Yaşamla Ölüm Arasındaki Hayatı! Ufacık Bir Leke Onu Bu Hale Getirdi

TAKİP ET

Filipinler'de henüz 8 günlük olan bir bebeğin hayata gözlerini açtığı andan 8 gün sonra kabusu yaşadığı öğrenildi. Minik bebek gözünde ilk olarak küçük bir leke olarak çıkan daha sonrada giderek büyüyen kitle nedeniyle yaşamla ölüm arasında savaş verdiği görüldü. Minik bebeği görenler gözyaşlarına hakim olamadı.

Filipinler’de henüz 8 günlük olan bir bebeğin hayata gözlerini açtığı andan 8 gün sonra kabusu yaşadığı öğrenildi. Minik bebek gözünde ilk olarak küçük bir leke olarak çıkan daha sonrada giderek büyüyen kitle nedeniyle yaşamla ölüm arasında savaş verdiği görüldü. Minik bebeği görenler gözyaşlarına hakim olamadı.

Filipinler’de henüz dünyaya gözlerini açalı 8 gün olan ve büyük bir acı yaşayan Angelica adlı küçük kız çocuğu gözünde ilk olarak minik bir leke olarak çıkan daha sonrada hızla büyüyen bir kitleyle savaşmak zorunda kaldı. Nedeni henüz bilinmeyen bir hastalıkla mücadele eden 8 günlük bebek görenleri hem şaşırttı hem de ağlattı.

AİLE DURUMU ÖNEMSEMEMİŞ

Henüz 8 günlük olan minik kız çocuğunun dünyaya geldiğinde gözünde küçük kırmızı bir leke olduğunu gören ailesinin ilk başlarda durumu önemsemediği ancak lekenin giderek büyümesi ve küçük çocuğun yüzünü kaplamasıyla dehşeti yaşadığı öğrenildi. Minik bebeğin kafasından büyük bir hale gelen bir kitleyle yaşamı görenleri ağlatırken doktorların bile durum karşısında şaşkın oldukları belirtildi. Bebeğin sağlık durumunun ise günden güne kötüleştiği ve bir an önce tedavi edilmesi gerektiği belirtiliyor.

KAN KAYBINDAN KORKULUYOR

Bebeğin yüzünde günden güne daha da büyüyen ve korkutan bir hale gelen devasa kitlenin çıkarılmasının da oldukça tehlikeli olduğu belirtildi. Doktorların verdiği bilgide, bebeğin yüzündeki kitle çıkartıldığında ağır kan kaybı yaşanabileceği ve bebeğin kan kaybına dayanamayarak ölebileceği belirtildi. Ancak kitle çıkartılmazsa da her an patlayabileceği ve yine büyük bir kan kaybı yaşanabileceği belirtiliyor. Acılı ailenin ise umutlarının olduğu ve bebeklerinin geçte olsa sağlığına kavuşacağını düşündükleri öğrenildi.

 

Filipinler Bebek 8 günlük Küçük leke Büyük Kitle Sağlık haberleri Gözünde kitle