Milyoner David Millane'ın kızının katilinden kan donduran detaylar

TAKİP ET

Yeni Zelanda'da bulunan bir hostelde cesedi bulunan ünlü milyoner David Millane'ın kızı Grace Millane bundan bir yıl önce korkunç bir şekilde katledilmişti. Yapılan mahkemede katilin söyledikleri adeta kan dondurdu.

Ünlü milyonerin kızı Grace Millane, Yeni Zelanda'da bulunan bir hostelde bulunduğu anda ortadan kayboldu. Aile kızlarına ulaşamayınca polise giderek kızlarından haber alamadıklarını anlattı. Polis geniş kapsamlı bir aramayla 22 yaşındaki genç kızın cansız bedenine ulaştı. Cinayetin ardından bir yıl geçtikten sonra, cinayet gününde yaşananlar ortaya çıktı. Katil zanlısı, genç kızı öldürdükten sonra cesedin karşısında film izlediğini söyledi.

Doğum gününden sonra genç kıza kimse ulaşamadı

Geçtiğimiz Kasım ayında ünlü milyonerin kızı Grace Millane Yeni Zelanda’da tatile çıktı. Lüks yerlerden uzak kalıp daha mütevazi bir yerde konaklamak isteyen genç kız hostelde kalmaya karar verdi. Hostelde kalan genç kız, ailesiyle her gün cep telefonu ile görüşürken birden aile kızlarına ulaşamamaya başladı. Durumdan endişe duyan aile polise giderek durumu anlattı. En son görüntülendiği yer bir eğlence mekanıydı. 22.yaş gününü kutlamak için arkadaşlarıyla beraber eğlenen genç kızdan, o geceden sonra bir daha kimse haber alamamıştı.

Cansız bedeni 1 hafta sonra bulundu

Genç kızın cansız bedenine 1 hafta sonra ulaşan polis ekipleri cinayet olduğunu belirtmişti. Aile kızlarından gelen acı haberle yıkıldı. Polis katilin izini sürerken 26 yaşındaki bir gençten şüphelendiler.  Grace Millane’ı sosyal medyadan takip ettiği ve bazı fotoğraflarının altına "çok güzel ve göz alıcısın" gibi yorumlar yaptığı belirlenmişti. Cinayetin ardından bir sene geçtikten sonra mahkeme görüldü. Acılı ailede mahkemeye katıldı. Mahkemede katilin kan donduran açıklamaları aileye tekrar yıktı.

Cesetten kurtulmak için araştırma yaptı

Katil açıklamasında, genç kızın doğum günü eğlencesinden sonra cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi. İlişkiden sonra genç kızın burnunda kan gelene kadar boğduğunu itiraf etti. Genç kızı boğarak öldürdükten sonra, cesetten nasıl kurtulurum diye araştırma yaptığını söyledi. Katil, genç kızın cansız bedenin karşısında film izlediğini, sonrasında öldürdüğü kızın cansız bedeninin fotoğraflarını çektiğini anlattı. Cesetten kurtulmak isteyen cani adam genç kızın cansız bedenini bir valize koyarak ormanlık alana attığını söyledi. Mahkemede sanığın avukatının yaptığı açıklamalar ise büyük tepki almasına sebep oldu.

Grace Millane David Millane