Milli Futbolcu Burak Yılmaz Ferrari İle Takla Atmıştı: Aracın Sahibi Herkesi Şaşırttı!

TAKİP ET

Trabzonspor'da forma giyen Milli futbolcu Burak Yılmaz, bu sabah saatlerinde İstanbul Sarıyer'de direksiyon koltuğunda bulunduğu Ferrari markalı bir araçla kaza yaparak taklalar atmıştı. Burak Yılmaz'ın kullandığı Ferrari markalı aracın kime ait olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor’da forma giyen Milli futbolcu Burak Yılmaz, bu sabah saatlerinde İstanbul Sarıyer’de direksiyon koltuğunda bulunduğu Ferrari markalı bir araçla kaza yaparak taklalar atmıştı. Burak Yılmaz’ın kullandığı Ferrari markalı aracın kime ait olduğu ortaya çıktı.

Şimdilerde Trabzonspor’da forma giyen Milli futbolcu Burak Yılmaz, takımının son oynadığı maçta 3-0 galip ayrılmasının ardından maçı kutlamak için Emirgan’a gitti. Burada vakit geçirdikten sonra sabah saatlerinde bulunduğu yerden ayrılan Yılmaz, kullandığı Ferrari markalı araç ile Sarıyer’e geldiğinde henüz sebebi belirlenemeyen bir şekilde takla atarak feci bir kaza geçirdi. Taklalar atan aracın bir otopark içinde bulunan Jipe çarparak durabildiği ve futbolcu Burak Yılmaz’ın takla atarak ters dönen aracın içinde kaldığı öğrenildi.

KAZADAN YARALI KURTULDU

Trabzonlu futbolcu Burak Yılmaz’ın taklalar atarak ters dönen araç içinde yaralı şekilde çıkarken ufak sıyrıklarla kazayı atlattığı öğrenildi. Öte yandan Burak Yılmaz’ın araç içinde çıktıktan sonra kaza geçirdiği aracını bırakarak olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Burak Yılmaz’ın yaşanan kazanın ardından kaçarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. 

ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı’nın da ortak olduğu Ercar Motors’a ait olan lüks Ferrari aracın kaza nedeniyle kullanılamaz hale geldiği ve maddi hasarının büyük olduğu öğrenildi. Hem Burak Yılmaz’ın aracı hem de çarparak durduğu Jipin masrafının yaklaşık 3 milyon lirayı aşacağı belirtiliyor.

 

Burak Yılmaz Trabzonspor Milli futbolcu Kaza Ferrari Takla attı