Mevlite Gitti Korkunç Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

İzmit'te 53 yaşındaki Neslihan Yılman isimli bir kadın katıldığı mevlitte soluk borusuna lokum kaçmasının ardından feci şekilde can verdi.

İzmit'te 53 yaşındaki Neslihan Yılman isimli bir kadın katıldığı mevlitte soluk borusuna lokum kaçmasının ardından feci şekilde can verdi. 

İzmit'in Yeşilova mahallesinde korkunç bir olay meydana geldi. Yeşilova mahallesinde oturan Neslihan Yılman komşusu tarafından düzenlenen bir mevlite katıldı. Hemen evinin yanında gerçekleşen mevlite katılan talihsiz kadın mevlitin okunmasını bekledi. Sonuna kadar kalırken en son dağıtılan lokumu yemek istedi. 

Ancak lokumu ağzına attıktan bir süre sonra çırpınmaya başladı. Çevrede bulunan arkadaşları ve komşular duruma müdahale etmek istediler. Ancak talihsiz kadının lokum sebebiyle nefes alamadığı görüldü. Bunun ardından hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Gelen sağlık ekipleri hemen duruma müdahale ettiler. Ancak sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen talihsiz kadının kurtarılamadığı öğrenildi. 

YEDİĞİ LOKUM SONU OLDU

Neslihan Yılan isimli kadının tüm müdahalelere rağmen olumlu yanıt vermemesi ailesini ve çevresindeki komşuları derin üzüntüye boğdu. Bunun üzerine talihsiz kadının cansız bedeninin Kocaeli Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldığı ardından otopsi yaptırılacağı öğrenildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün cansız bedeni ailesine teslim edildi. Acılı ailenin cenaze işlemlerini başlattığı ve bugün cenazelerini toprağa verdikleri öğrenildi. Gittiği mevlitte yediği lokumun soluk borusuna kaçıp yapıştığı için talihsiz kadının can verdiği öğrenildi. 

mevlit kadın öldü