Meteoroloji'den Uyarı Üstüne Uyarı: 1 Hafta Boyunca Kavrulacağız!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden sıcaklıklarla ilgili bir uyarı daha geldi. Herkes yaz aylarının sonuna yaklaşılırken yağmur ve serin hava beklentisi içindeyken Meteoroloji ise tam tersi sıcak hava dalgası uyarısı yaptı. Önümüzdeki 1 hafta boyunca hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden sıcaklıklarla ilgili bir uyarı daha geldi. Herkes yaz aylarının sonuna yaklaşılırken yağmur ve serin hava beklentisi içindeyken Meteoroloji ise tam tersi sıcak hava dalgası uyarısı yaptı. Önümüzdeki 1 hafta boyunca hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde olacak.

SICAKLIKLAR ARTACAK

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıkları önümüzdeki 1 hafta boyunca artış gösterecek. Sıcaklıkların 5 ila 9 derece yükseleceğini belirten Meteoroloji 1 hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini belirtti.

VATANDAŞLARI UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, özellikle de mevsim değişiklikleri ile birlikte ani sıcaklık değişimleri ve iç kesimlerde gece ve gündüz sıcaklıkları arasında yüksek fark sebebiyle vatandaşların sıcaklara karşı dikkatli olması şeklinde uyarılar yapıldı. Meteorolojiden yapılan değerlendirmelere göre, önümüzdeki haftada İstanbul’da 34 derece, İzmir’de sıcaklıklar 35 derece, Samsun, Trabzon ve Erzurum’da ise 31 derece olması bekleniyor. Antalya’da ise hava sıcaklığının 36 dereceye kadar çıkması tahmin ediliyor. 

 

meteoroloji genel müdürlüğü 1 hafta sıcaklık uyarı yoğun sıcaklık