Meteoroloji'den Üst Üste Yağış Uyarısı! İşte Yağışın Etkili Olacağı İller

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için yağış uyarısında bulunmuş ve trafik için de vatandaşları uyarmıştı. Meteorolojiden gelen son açıklamada sağanak yağışın Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'de de kuvvetli şekilde hissedileceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için yağış uyarısında bulunmuş ve trafik için de vatandaşları uyarmıştı. Meteorolojiden gelen son açıklamada sağanak yağışın Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’de de kuvvetli şekilde hissedileceği belirtildi.

EKİM AYINA GÜNLER KALA YAĞIŞLAR KENDİNİ GÖSTERECEK

Eylül ayını geride bıraktığımız ve Ekim ayına giriş yapmaya başladığımız bu günlerde Meteorolojiden sık sık yağış uyarıları geliyor. Meteorolojiden en son yapılan uyarıda İstanbullu vatandaşlar uyarılmış ve sağanak yağışın 4 gün boyunca İstanbul’da etkili olacağı belirtilmişti. İstanbul’un ardından bir yağış haberi de Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli için geldi.

EDİRNE, TEKİRDAĞ VE KIRKLARELİ SAĞANAK YAĞIŞA TESLİM OLACAK

Meteorolojinin verdiği bilgilerde Edirne’nin bugün akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışa teslim olacağı ve yağışın Çarşamba günü akşam saatlerine kadar etkili olacağı belirtildi. Tekirdağ’da ise Salı ve Çarşamba günleri sağanak ve gök gürültülü yağış görüleceği ve vatandaşların yağış nedeniyle oluşabilecek ani sel ve su baskınlarına karşı uyarıldığı öğrenildi. Meteorolojiden uyarı yapılan bir diğer ilde Kırklareli oldu. Kırklareli’de de Salı ve Çarşamba günleri kuvvetli olmak üzere sağanak yağış görüleceği ve yağışın il genelinde aralıklarla kuvvetli şekilde etkisini göstereceği bilgisi verildi. 

 

meteoroloji açıklama uyarı yağış kırklareli edirne tekirdağ istanbul sağanak yağış