Meteoroloji'den Sağanak Yağış Uyarısı: 6 İl İçin Alarm Verdi

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son dakika açıklamasında 6 il için alarm verdi. Yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta gök gürültülü sağanak yağış beklentisi olduğunu belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son dakika açıklamasında 6 il için alarm verdi. Yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta gök gürültülü sağanak yağış beklentisi olduğunu belirtti.

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, 6 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteorolojinin belirttiği bu 6 ilde kuvvetli sağanak görüleceği belirtilirken vatandaşların dikkat etmesi istendi.

YAĞMUR NE KADAR SÜRECEK?

Meteoroloji’nin belirttiği Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Şanlıurfa’da görülecek olan yağışların hafta sonu öğle saatlerine kadar etkisini sürdüreceği belirtildi.

SICAKLIKLAR DÜŞECEK 

Meteorolojiden yapılan yağış uyarısında, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak ve Mardin’de sağanak yağışların etkisini göstereceği ve zaman zaman kuvvetli şekilde etkili olacağı ve sıcaklıkların mevsim normalleri altında seyredeceği belirtildi. Vatandaşlar sağanak yağıştan dolayı meydana gelebilecek olumsuz sonuçlara karşı önemle uyarıldı.

 

Meteoroloji Uyarı Sağanak yağış 6 il Şanlıurfa Mardin Diyarbakır Siirt Batman Şırnak Hafta sonu 27 Ekim 2017 Hava Durumu