Meteoroloji'den İstanbul Hava Durumu İçin Bir Son Dakika Uyarısı Daha: O Saate Kadar Devam Edecek

TAKİP ET

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul ve çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar Bugün akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli şekilde devam edecek. Sağanak yağışlar nedeniyle meteoroloji vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bugün saat 18.00'e kadar sağanak yağışların devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul ve çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar Bugün akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli şekilde devam edecek.  Sağanak yağışlar nedeniyle meteoroloji vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bugün saat 18.00’e kadar sağanak yağışların devam etmesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada dün gece saat 04.00 sularında etkisini arttıran gök gürültülü sağanak yağış var İstanbul'un çeşitli noktalarında aralıklarla etkili olmaya devam ediyor.  İstanbul'da yoğun bulutlar nedeniyle dakikada ortalama 34 Şimşek aktivitesi olduğu belirtildi. İstanbul'un bazı bölgelerinde sel ve su baskınlarından kaynaklanan veriyorlar kapaklarından Taşan suları tahliye etmek için itfaiye ekipleri çalışmalar yapıyor. Yağmur İstanbul genelinde devam ederken Gece saatlerinde şehri şimşekleri aydınlattı. Çakan şimşeklerle gökyüzünün aydınlanması objektiflere yansıdı.

BUGÜN DE DEVAM EDECEK 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin Batı kısımlarında parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. İstanbul’da ise bugün yağışlar yine devam edecek.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün saat 18.00e kadar İstanbul'da yerel ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların süreceğini söyledi. Kuzey kesimlerde Ala sıcaklığında 3 ile 6 derece artış görülürken Kuzeybatı kesimlerde ise 4 ile 8 derece düşüş bekleniyor.

meteoroloji hava durumu hava durumu istanbul meteoroloji son dakika son dakika hava durumu