Meteoroloji Son Dakika! Yağışlar Önce Bir Kaç Şehri, Ardından Tüm Yurdu Vuracak Dikkat!

TAKİP ET

Meteoroloji yeni haftanın başında sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji son dakika uyarısına göre başta İstanbul ve çevresi olmak üzere bütün yurt sağanak yağışın etkisi altına girecek. Sağanak yağışlar ne zaman başlayacak. İşte yurtta hava durumu ve Meteoroloji son hava durumu tahminleri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın başlaması ile birlikte son hava durumu tahminlerini paylaştı. Meteoroloji'den verilen son bilgilere göre, yarından itibaren yurdun bir bölümünde etkili olacak yağışlar, hafta sonuna doğru sağanak şeklinde tüm yurda yayılacak. İşte hava durumu haberleri ve Meteoroloji son hava durumu tahminleri. 

Bahar havasını iyiden iyiye yaşadığımız şu günlerde, bazı bölgelerde ise yaz mevsimini aratmayan hava sıcaklıkları görülüyor. Meteoroloji’den gelen son hava durumu tahminleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmeler belli oldu. Yurt genelinde bugün yağış beklenmiyor. Ancak, yarından itibaren önce yurdun batı kesiminde, ardından da yurt genelinde sağanak yağış görülecek. 

SICAKLIK DÜŞÜŞÜ GÖRÜLMEYECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yağışlara rağmen sıcaklıklarda herhangi bir düşüş olmayacak. Kuzey kesimlere mevsim normallerinde seyredecek olan hava sıcaklıkları, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin üstünde olacak. 

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
Kuzey ve Kuzeydoğu yönlerinden esmesi beklenen rüzgar, hafif, ara sıra orta kuvvette olacak. 
Bazı iller için bugün hava durumu şu şekilde;
Ankara: 22 derece, açık ve az bulutlu
İstanbul: 20 derece, az bulutlu, gece saatlerinden itibaren parçalı bulutlu
İzmir: 28 derece, gündüz az bulutlu, gece saatlerinden itibaren parçalı ve çok bulutlu
Adana: 29 Derece, açık ve az bulutlu
Bursa: 26 derece, az bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren parçalı bulutlu
Antalya: 28 derece açık ve az bulutlu
Samsun: 19 derece az ve parçalı bulutlu
Trabzon: 14 derece az ve parçalı bulutlu
Erzurum: 14 derece açık ve az bulutlu
Diyarbakır: 23 derece az bulutlu ve açık

 

meteoroloji hava durumu son dakika bugün hava durumu yurtta hava durumu meteoroloji son dakika son dakika haberi Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul