Meteoroloji Saat Verdi! İstanbulluların Beklediği Yağmur O saatte Başlayacak

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbulluların beklediği yağmur haberini saatiyle birlikte verdi. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre İstanbul'da yağış bu gece saat 03.00'da başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbulluların beklediği yağmur haberini saatiyle birlikte verdi. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre İstanbul’da yağış bu gece saat 03.00’da başlayacak.

İstanbulluların günlerdir yolunu gözlediği yağmur haberi ile ilgili açıklama meteorolojiden geldi. Meteoroloji yağışın 03.00’da başlayacağını ve tüm kentte etkili olacağı belirtilen yağışın gün boyu etkisini sürdüreceği belirtildi. 

YAĞMUR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

Meteorolojinin yaptığı açıklamada gece 03.00’da başlayacak olan sağanak yağışın Perşembe gününe kadar aralıklarla devam edeceği de belirtildi. Sağanak yağışın etkili olması sonucunda hava sıcaklıklarının da mevsim normallerinin altına ineceği iddia edildi. Perşembe gününe kadar etkili olması beklenen sağanak yağışın Cuma günü itibari ile parçalı bulutlu şekilde devam etmesi bekleniyor. Hafta sonunda ise havanın az bulutlu seyretmesi ve hava sıcaklığının mevsizm normallerinde seyretmesi bekleniyor. 

YAĞIŞ BEKLENEN İLLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da bu geceden itibaren başlayacak olan sağanak yağışla beraber Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde de sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış beklentisi olduğu belirtildi. Meteorolojiden gelen tahminlere göre, İstanbul sağanak yağışlı 30 derece, Ankara az bulutlu ve açık 32 derece, İzmir az bulutlu ve açık 33 derece, Antalya az bulutlu ve açık 32 derece, Adana parçalı bulutlu 36 derece, Trabzon gök gürültülü sağanak yağışlı 29 derece ve Diyarbakır az bulutlu, açık 40 derecede seyretmesi bekleniyor.

 

meteoroloji istanbul yağış sağanak yağış saat kaçta başlayacak yağmur