Meteoroloji Kırmızı Alarm Verdi! O Tarihte Dikkatli Olun

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son yapılan açıklamada, 2 Mart 2018 Cuma günü Marmara bölgesinde zirai don yaşanacağını belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son yapılan açıklamada, 2 Mart 2018 Cuma günü Marmara bölgesinde zirai don yaşanacağını belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Meteoroloji tarafından son gelen açıklamalarda, 2 Mart 2018 Cuma gününe dikkat çekildi. Cuma günü Marmara bölgesinde bazı illerde zirai don olacağını duyuran Meteoroloji, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

HANGİ İLLERDE ZİRAİ DON GÖRÜLECEK?

Yapılan açıklamalara göre, 1 Mart 2018 Perşembe günü sabah saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli don görüleceği belirtildi. Bu tarihte İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya’da da orta ve hafif şiddetlerde don olayı görüleceği belirtildi. Öte yandan 2 Mart 2018 Cuma gününde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde sabah saatlerinde kuvvetli don yaşanacağı ve İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde yine hafif ve orta şiddette don meydana geleceği duyuruldu. Vatandaşlar beklenen don olayına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. 

KAR BEKLENİYOR MU?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamada, 2 Mart 2018 Cuma günü için kar yağışı beklenip beklenmediği henüz belirtilmedi. Geride bıraktığımız günlerde Edirne ve Kırklareli’nde etkili olmaya başlayan kar yağışı eğitime 1 gün ara verilmesine neden olmuştu. Öte yandan İstanbul’da da kar yağışı dün etkisini hafif hafif aralıklarla göstermeye başlamıştı. Yapılan açıklamalarda, bugün ve yarın da İstanbul’da sulu kar yağışı beklentisi var.

 

Meteoroloji Marmara bölgesi Don uyarısı Zirai don Kar yağacak mı İstanbula kar ne zaman yağacak Hangi illerde don var 28 Şubat 2018 Hava durumu