Mersin'de Gecenin Bir Yarısı Künefeciye Silahlı Saldırı Gerçekleştirildi 1 Kişi Kalp Krizi Geçirdi 6 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Mersin'de gece yarısı künefeciye silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olay fazla hesap yüzünden çıkarken eli silahlı 2 kişi gecenin bir yarısı künefeciye gelerek silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda 3'ü müşteri olmak üzere 6 kişinin yaralandığı belirlendi. İşte detaylar.

Mersin’de gece yarısı künefeciye silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olay fazla hesap yüzünden çıkarken eli silahlı 2 kişi gecenin bir yarısı künefeciye gelerek silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda 3’ü müşteri olmak üzere 6 kişinin yaralandığı belirlendi. İşte detaylar.

Mersin’de gece yarısı kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi bir gün önce geldiği künefecide hesabın fazla olduğunu söyleyerek tartıştı. Hesabın fazla olmasından dolayı künefecide tartışan iki kişi künefeciye silahla saldırdı. Gerçekleşen saldırıda 3’ü müşteri 6 kişi yaralandı, bir kişi kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Silahlı saldırı gece yarısı Mersin Merkez Yenişehir İlçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bir künefeci de yaşandı. Bir önceki akşam künefeciye gelen ve henüz kimliği belirlenemeyen iki kişi gelen hesap nedeni ile çalışanlarla tartışma yaşadı. O gece künefeciden olaysız ayrılan iki kişi dün gece plakası belirlenemeyen bir otomobille künefeciye ateş açtı. Kimliği belirsiz iki kişinin gerçekleştirildiği silahlı saldırı da 2 çalışan ve 3 müşteri yaralanırken bir kadın müşterinin de kalp krizi geçirdiği belirlendi. Yaralılardan 29 yaşındaki Halim Yüksel, 40 yaşındaki Ahmet Cömert ve kalp krizi geçiren kadın Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Diğer yaralılar, 19 yaşındaki Serkan Altay, 33 yaşındaki Soner Çiçek Şehir hastanesine ve 40 yaşındaki Cem Yılmaz ile 54 yaşındaki Eren Filit Toros Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Olay yerine gelen polis ekipleri büyük paniğin yaşandığı olay yerini bir süre trafiğe kapatarak incelemede bulundu. kimliği henüz belirlenemeyen iki saldırganı bulmak için çalışma başlatan polis soruşturmasına çok yönlü olarak devam ediyor.

 

mersin künefeci saldırı silahlı saldırı 6 yaralı