Medya imparatoru nişanlandı!

TAKİP ET

Medya imparatoru, Fox tv , Sky tv gibi pekçok medya kuruluşu yanında gazete sahibi Rupert Murdoch, modellikten aktrisliğe geçiş yapmış olan Jerry Hall ile nişanlandı.

Los Angeles'ta nişanlandılar

BBC/ Nişanlılık ile ilgili duyuruyu yine Murdoch'ın sahibi olduğu News Corporation'a ait olan Times gazetesinde yayınlayan ikili, Altın Küre Ödül Töreni için geldikleri Los Angeles'ta nişanlanmış.  Aralarındaki ilişkinin yaz aylarında başladığını belirten basın sözcüleri, yılın geri kalanını beraber geçirdiklerini ve evlilikle ilgili olarak sabırsız olduklarını , geleceğin ne olacağı konusunda da heyecanlı olduklarını belirtti.

Murdoch'ın 4. evliliği ; Jerry Hall'in ise 1. evliliği Rupert Murdoch ( 84 yaşında ) 4.kez, Jerry Hall  ( 59 yaşında ) ise ilk kez evlenecek. Jerry Hall  daha önce çocuklarının babası olan Mick Jagger ile Hindu usulü evlilik töreni gerçekleştirmişti ancak İngiliz mahkemeleri bu evliliğin geçersiz olduğunu söylemişti. Times gazetesinde yeralan bilgiye göre ikiliyi Murdoch'ın kızkardeşi ve yeğeni Avustralya'da tanıştırmış.