Marmara Bölgesi'nde Deprem Paniği! Deprem Kaç Şiddetiyle Salladı

TAKİP ET

Marmara bölgesi 2018'in hemen öncesinde saat 23.12'de merkez üssünün Balıkesir Erdek açıklar olduğu kaydedilen depremle sallandı. İşte detaylar…

Marmara bölgesi 2018’in hemen öncesinde saat 23.12’de merkez üssünün Balıkesir Erdek açıklar olduğu kaydedilen depremle sallandı. İşte detaylar…

Marmara bölgesi 2018’e kötü bir başlangıç yaptı. Saat 23.12 sularında merkez üssünün Balıkesir Erdek olduğu belirlenen deprem bölgede paniğe neden oldu. 

DEPREM KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?

Marmara bölgesinde, saat 23.12 sularında 2018’e girmeye hazırlanırken 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Merkez üssünün Balıkesir Erdek açıkları olduğu belirlenen depremin büyük panik yarattığı öğrenilirken depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

AFAD VE KANDİLLİ RASATHANESİ'NDEN AÇIKLAMA

Saat 23.12'yi gösterdiği sıralarda Balıkesir Edremit açıklarında meydana geldiği belirlenen depremle ilgili AFAD ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Deprem Rasathanesi Deprem ve Araştırma Enstitüsü'nden açıklama geldi. AFAD, depremin şiddetini 4.0 olarak açıklarken Kandilli Rasathanesi'nden gelen açıklamada depremin şiddeti 4.3 olarak belirtildi. 

DEPREM BURSALILARI'DA KORKUTTU

2018 yılına giriş yapmadan hemen önce Balıkesir Erdek'te meydana gelen depremin Bursa'nın merkezinde ve birçok ilçesinde de hissedildiği ve büyük paniğe neden olduğu öğrenildi. 

Deprem haberleri Marmara bölgesi Kaç şiddetinde deprem oldu Balıkesir Ca ve mal kaybı var mı