Mardin'de Tarhi Kuyudan Vahşet Çıktı! 20 Yaşındaki Genç Kız Öldürülüp Kuyuya Atılmış, Ailesi Şüphli Olarak Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Mardin Midyat ilçesinde tarihi kuyunun içinden 20 yaşındaki bir genç kızın cesedi çıktı. Genç kızın, yaklaşık 2 ay önce kaybolduğu bilgisine ulaşılınca kızın ailesi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Mardin Midyat ilçesinde tarihi kuyunun içinden 20 yaşındaki bir genç kızın cesedi çıktı. Genç kızın, yaklaşık 2 ay önce kaybolduğu bilgisine ulaşılınca kızın ailesi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Tulgalı köyü yakınında bulunan tarihi bir kuyunun içinde öldürüldükten sonra kuyuya atılmış ve üzeri taşla kapatılmış ceset bulundu. Cesedin, İkizdere köyü Otluk mezrasında yaşayan 20 yaşındaki bir genç kıza ait olduğu belirlendi. Olaydan sonra genç kızın annesi, babası, amcası, eniştesi ve ablaları jandarma tarafından gözaltına alındı. 2 ay önce kaybolan genç kızın öldürüldükten sonra yaklaşık 1 metre derinliğinde olan eski tarihi kuyuya atıldığı ve üzerinin de taşla kapatıldığı belirlendi.

KUYUDAN KOKU GELİNCE ÇOBANLAR AÇTI

Bölgede bulunan çobanlar, tarihi kuyudan koku gelmesi üzerine taşları çıkardı. Taşların çıkarılmasının ardından kuyunun içinde ceset bulan çobanlar durumu muhtara bildirdi. Muhtarın haber vermesi üzerine olay yerine Yayvantepe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri geldi. Kuyuyu tamamen açan ekipler, çürümüş kadın cesedini çıkardı. Cesedin, 20 yaşındaki Gülpınar Kızılkaya'ya ait olduğu ve genç kızın kayıp olduğu belirlendi.

ENİŞTESİ CESEDİ TEŞHİS ETTİ

Olay yerinde yapılan incelemede, genç kızın 1 metre derinliğindeki kuyuya öldürüldükten sonra atıldığı, daha sonra da üzerinin taşla kapatıldığı belirlendi. İkizdere köyü Otluk mezrasında ailesi ile yaşadığı belirlenen genç kızın cesedini eniştesi teşhis etti.

AİLESİ GÖZALTINA ALINDI

Yaklaşık 2 aydır kayıp olan genç kızın çevre köylerde konuşulduğu, ancak ailesinin kayıp olayını yalanladığı iddia edildi. Olay yerinde incelemenin tamamlanmasının ardından genç kızın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olay hakkında soruşturma başlatılırken, genç kızın kayıp olduğunu yalanlayan annesi, babası, amcası, eniştesi ve ablaları gözaltına alındı.

 

mardin midyat tarihi kuyu ceset 20 yaşındaki genç kız son dakika son dakika haberi