Mardin'de Polis Aracına Hain Saldırı! 2 Polis Yaralı

TAKİP ET

Mardin Artuklu ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi esnasında PKK'lı teröristler tarafından daha önceden yola tuzaklanmış olan EYP'nin infilak ettirildiği ve yaşanan hain saldırıda 2 polisin yaralandığı öğrenildi.

Mardin Artuklu ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi esnasında PKK’lı teröristler tarafından daha önceden yola tuzaklanmış olan EYP’nin infilak ettirildiği ve yaşanan hain saldırıda 2 polisin yaralandığı öğrenildi.

Olay, Mardin’in Artuklu ilçesinde PKK’lı teröristlerin daha önceden yola tuzakladığı EYP’nin patlaması sonucunda yaşandı. Zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlayan EYP sonucunda 2 polis memurunun yaralandığı öğrenildi.

2 POLİS AYARALI

Olayla ilgili gelen bilgilerde, Mardin’in Artuklu ilçesinde otogar Kamor mevkiinde bir zırhlı polis aracının geçişi esnasında PKK’lı teröristler tarafından daha önce yola döşenmiş olan EYP’nin infilak ettirilmesi sonucunda 2 polis memurunun yaralandığı belirtildi. 

BÖLGEDE TEDBİR ALINDI

Yaralanan polis memurlarının Mardin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenilirken sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi de paylaşıldı. Güvenlik güçlerinin olay yerinde ikinci bir patlamaya karşılık yoğun güvenlik önlemi aldıkları ve bölgedeki çalışmalarına devam ettikleri öğrenildi.

 

Mardin Artuklu Zırhlı polis aracı Bomba 2 Polis yaralı PKK EYP