Manisa'da Tuğla Fabrikasında Kadın Cinayeti! Pompalı Tüfekle Öldürdü Teslim Olmamak İçin Direndi

TAKİP ET

Manisa'nın Salihli İlçesinde bir şahıs pompalı tüfekle bir kadını vurarak öldürdükten sonra teslim olmamak için tam 1,5 saat direndi.

Manisa’nın Salihli İlçesinde bir şahıs pompalı tüfekle bir kadını vurarak öldürdükten sonra teslim olmamak için tam 1,5 saat direndi. 

1,5 SAAT İKNA EDİLEMEDİ

Olay, Manisa’nın Salihli ilçesi Caferbey Mahallesi yakınında bulunan bir tuğla fabrikasında yaşandı. Gelen bilgilere göre, tuğla fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenilen 41 yaşındaki Döndü Açıkgöz ile aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen Ali K. tarafında pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Kadını öldüren Ali K. olayın ardından bölgeye gelen polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Kadını öldürdüğü pompalı tüfeği kasığına dayayan saldırganın uzun süre polis ekiplerine teslim olmamak için direndiği öğrenildi. Saldırganın ikna olmaması üzerine olay yerine İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı geldi. Taşçı, yaklaşık 1,5 saat süren ikna çabalarının ardından saldırgan Ali K.’yı ikna etmeyi başardı. İkna olan Ali K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayı öğrenen ve bölgeye gelen Döndü Açıkgöz’ün yakınları yerde yatan kadını görünce sinir krizi geçirdi. 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen talihsiz kadının cesedi Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

manisa salihli kadın kadın cinayeti pompalı tüfek cinayet husumet saldırgan 1 5 saat ikna edilemedi gözaltı