Manisa'da Trajikomik Hırsızlık! Peruk Takıp Göbek Ata Ata Dükkan Soyan Hırsız, Dükkanın Orta Yerine Büyük Tuvaletini Yaptı

TAKİP ET

Manisa'da peruklu hırsız olayı gündeme oturdu. Çeyiz dükkanlarına girerek peruk takan hırsızın kameranın karşısına geçerek göbek attığı ve dükkandan çıkmadan yere büyük tuvaletini yaptığı görüldü.

Manisa’da peruklu hırsız olayı gündeme oturdu. Çeyiz dükkanlarına girerek peruk takan hırsızın kameranın karşısına geçerek göbek attığı ve dükkandan çıkmadan yere büyük tuvaletini yaptığı görüldü. 

Olay, Manisa’da bir pasaj içerisindeki çeyiz dükkanında meydana geldi. Peruk takarak çeyizci dükkanına giren hırsızın kamera karşısına geçerek göbek attığı görüldü. Sabah saatlerinde dükkanlarına gelen ve hırsızlık olayını gördükten sonra güvenlik kameralarını inceleyen iş yeri sahiplerinin kamera kayıtlarında gördükleri karşısında büyük şok yaşadıkları öğrenildi. 

DÜKKANIN CAMLARINI TAŞLA KIRARAK İÇERİ GİRMİŞ

Geride bıraktığımız Pazar gecesi saat 01.50 sıralarında meydana geldiği belirtilen olayda, Manisa Şehzadeler ilçesi Havuzlu Çarşı içerisindeki pasajda yer alan çeyizci dükkanının camlarını taşla kırarak içeri giren hırsızın başına peruk taktığı ve kamera karşısında bir süre göbek attığı öğrenildi. 

PASAJIN ORTA YERİNE BÜYÜK TUVALETİNİ YAPMIŞ

Rahat tavırlarıyla şaşkına çeviren hırsızın 4 ayrı iş yerinde parmak izi çıktığı öğrenilirken olayın bildirilmesi üzerine polis ekiplerinin çalışma başlattığı aynı zamanda hırsızın birbirine kattığı pasajdan ayrılmadan önce pasajın orta yerine büyük tuvaletini yaptığı öğrenildi. Pasaj esnafı yaşanan olay karşısında büyük bir şaşkınlık yaşarken daha önce böyle bir olayla karşılaşmadıklarını ve hırsızın gayet rahat bir tavırda olduğunu hatta profesyonel olduğundan hırsızlığı tiye aldığını söyledikleri öğrnildi.

Manisa Şehzadeler Hırsızlık Göbek atan hırsız Çeyizci dükkanı Pasaj