Manisa'da Askerlerin Zehirlenme Vakasına Yönelik Soruşturmada 6 Kişi Tutuklandı!

TAKİP ET

Manisa'da 1 ayda art arda yaşanan Kışlada zehirlenme vakaları sonrasında Manisa Cumhuriyet Başsavcılığınca Soruşturma başlatılmıştı. Başlatılan soruşturmada, kışlaya yemek temin eden genel müdürde dahil olmak üzere 6 kişinin tutuklandığı haberi alındı. Öte yandan mahkemeye sevk edilen 3 kişinin de serbest bırakıldığı öğrenildi.

Manisa’da 1 ayda art arda yaşanan Kışlada zehirlenme vakaları sonrasında Manisa Cumhuriyet Başsavcılığınca Soruşturma başlatılmıştı. Başlatılan soruşturmada, kışlaya yemek temin eden genel müdürde dahil olmak üzere 6 kişinin tutuklandığı haberi alındı. Öte yandan mahkemeye sevk edilen 3 kişinin de serbest bırakıldığı öğrenildi.

Manisa’da art arda yaşanan ve en son Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında yaşanan zehirlenme vakasından sonra Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında kışlaya yemek temin eden firmanın genel müdürü de dahil olmak üzere 6 kişinin tutuklandığı öğrenildi. Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınmış olan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Gelen son bilgilere göre kışlaya yemek temin eden firmanın genel müdürü de dahil olmak üzere 6 kişi tutuklandı. Daha önce gözaltına alınan 25 kişiden 16’sı serbest bırakılmıştı.

13 SAATLİK SORGUNUN ARDINDAN 6 KİŞİ TUTUKLANDI

13 saat süren sorgu ve duruşmanın ardından 9 zanlı tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilmiş ve zanlılardan aralarında söz konusu yemek şirketinin genel müdürü Ahmet Türkmen, şirketin Manisa Sorumlusu olan V.A.G ve 4 aşçının tutuklandığı belirtildi. Öte yandan bir gıda mühendisi, 2 aşçı yardımcısı olan 3 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Açılan soruşturma kapsamında dün akşam saatlerinde Manisa 1. Piyade Er Tugay Komutanlığı’nda yemek denetiminden sorumlu 6 asker de gözaltına alınmıştı. 

 

manisa kışlada zehirlenme zehirlenme soruşturması 6 kişi tutuklandı asker