Manisa'da korkunç olay! Sokak ortasında önce eşini, sonra kendini vurdu

TAKİP ET

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. 40 yaşındaki Ali A., boşanma sürecine girdiği eşi Hülya A.'yı sokağın ortasında pompalı tüfekle vurdu. Zanlı eşini vurduktan sonra aynı tüfekle kendini de vurdu. İkisinin de yaralı halde ambulansla hastaneye sevk edilirken, durumlarının kritik olduğu öğrenildi.

Korkunç olay sabah vakitlerinde Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yarhasanlar Mahallesi’nde yaşandı. Öğrenilen bilgiye göre 40 yaşındaki Ali A., pompalı tüfek ile takip ettiği boşanma sürecindeki eşi Hülya A.’yı vurdu. Göğsüne saçmaların gelmesi nedeniyle talihsiz kadın kanlar içerisinde yere düşerken Hülya A.’yı vuran koca Ali A., aynı tüfekle kendisini boynundan vurdu.

İKİSİ DE AĞIR YARALI

Etraftakilerin, polis ve sağlık çalışanlarına ihbar etmesi üzerine olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekibi gönderildi. Olay yerinde iki kişiye yapılan ilk müdahaleden sonra Hülya A. ve Ali A. ağır yaralı halde hastaneye sevk edildi.

O ANLAR KAMERADA

Ayrıca olayın sonrasında yaşananlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı. Kaydedilen görüntülerde göğsüne saçmaların isabet ettiği talihsiz kadının kanlar içerisinde yerde düştüğü ve bu esnada Ali A.’nın da kadının yanında dizlerinin üzerinde halde olduğu görülüyor. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Manisa pompalı tüfek boşanma