Makyaj Çantanızda Mutlaka Bulunması Gereken Ürünler

TAKİP ET

İyi görünmek iyi hissetmekle her zaman eşdeğerdir. Evde olduğunuzda, tüm güzellik ürünleri sizden sadece bir el uzaktayken, seyahate çıktığınızda veya dışarı çıktığınızda çoğu zaman bir şeyi unuttuğunuzu veya temel ürünlerde eksikler olduğunu fark edersiniz.

Kavurucu sıcaklarda ya da soğuk kış mevsiminde, tüm kadınların çantalarında belirli güzellik ürünlerini bulundurmaları kurtarıcı olacaktır. Böylece her zaman, her yerde zor durumda kalmaktan kurtulabilirsiniz. Yaz mevsiminde terleme ve su kaybından dolayı cildiniz yağlı gibi görünüp bakımsız durabilir, kışın da tam aksi kuru ciltle karşılaşabilirsiniz. Evden çıkarken yanınızda bulunması gereken, her zaman kurtarıcınız olabilecek birkaç emsal güzellik ürünü vardır. İşte o ürünler…

SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN NEMLENDİRİCİ

Kuru ve donuk görüntüden kurtulmak için cildi gerekli miktarda nemle beslemek her zaman çok önemlidir. Sadece kuru cildin nemlenmesini sağlamaz, aynı zamanda cildi dengeler. Yazın ve kışın cildinize uygun nemlendirici kullanmalı ve gerektiğinde kullanmak için çantanızda taşımalısınız.

UV IŞINLARINDAN KORUNMAK İÇİN GÜNEŞ KREMİ

Güneşin ultraviyole ışınları çok zararlıdır ve güneş kremi cildinizi doğrudan koruduğundan, düzenli kullanım için makyaj çantanızda bulunması çok önemlidir. Güneş koruyucuları koruma için mükemmel bir çözüm sunabilir.

BB- CC CİLT TONU EŞİTLEYİCİ KREM

Güzellik balsamları ve renk düzeltme kremleri, ten rengini düzeltmenin yanı sıra tonunu da vurgulayan hafif bir bazdır. Kremler tüm cilt tipleri için mevcuttur ve mükemmel bir alternatiftir. Cildi aydınlatır, lekeleri gizler, akne izlerini görünmez hale getirir ve UV ışınlarından koruyan ajan olarak çalışırlar. Uygulamadan sonra parlak cilde kavuşacaksınız. Özellikle aceleniz varsa anlık bir kurtarıcıdır. Makyaj çantasında mutlaka bulunması gereken temel ürünlerdendir.

MAKYAJI SABİTLEMEK İÇİN PUDRA

Makyajı sabitlemek için bir pudra gereklidir ve pudrada fazla yağı emip terlemeyi önleme özelliği vardır. Pudra kullandığınızda, yenilenmiş, kendinden emin, canlı ve kusursuz hissedebildiğiniz, şaşırtıcı bir etkiye sahip olacaksınız. Güzellik ürünlerini satın alırken, cilt tonunuzu eşleştirerek satın almanız ve oldukça çeşitli renk tonlarında oldukları için cildinize uyan ürünü not almanız önerilir.

DUDAK BALSAMI VEYA RUJ

Görünümü tamamlamak için rujlar ve dudak balsamları temel ürünlerdendir. Renk ve parlaklık veren balsamlar dudakları yumuşatır ve kış mevsiminde görülen kuru ve çatlamış dudakları yumuşak ve nemli hale getirir.  Kıyafetle eşleşen bir ruj, güzelliği daha da artıracaktır. Ruj sürdüğünüzde bütün gün dayanamaz ve soluklaşır, makyaj çantanızda taşıyacağınız bir ruj ile günü geçirebilirsiniz. Böylece tek yapmanız gereken hızlı bir dokunuş ile tekrar canlı görüntüye kavuşmak. 

ÇARPICI BİR GÖRÜNTÜ İÇİN EYELİNER

Eyeliner uzun süre kalıcı olma özelliğine sahip değildir, bazen yüzü yıkandıktan sonra bazen de terleme ile soluklaşırlar. Makyaj çantanızda taşıyacağınız bir eyeliner tüm gününüzü kurtarıp tekrar çekici ve bakımlı görünmenizi sağlayabilir.

BİR CEP PARFÜMÜ

Kötü koku, kişiliğiniz hakkında kötü bir izlenim bırakacaktır. Tüm insanların hoş kokudan etkilendiği gerçektir. Yanınızda taşıyacağınız küçük bir cep parfümü her zaman güzel kokmanızı sağlayabilir.

ISLAK MENDİL

Evden aniden çıktığınız zaman ya da makyaj yapmadan veya silmeden önce yüzünüzü yıkamak için imkân bulamayabilirsiniz. Bu nedenle en iyi alternatif, kir ve tozun neden olduğu yüzü anında silen ve temizleyen ıslak mendiller her zaman işinize yarayabilir.

YÜZ YIKAMA JELİ

Makyaj uygulamak istediğinizde veya çıkarmak istediğinizde her iki amaç ile de kullanabileceğiniz küçük bir yüz yıkama jeli, makyaj çantanızın vazgeçilmez ürünü olmalıdır. Böylece eve dönmeseniz bile hiçbir zaman makyaj ile uyumak zorunda kalmazsınız.

Makyaj Çantanızda Mutlaka Bulunması Gereken Ürünler kadın çanta makyaj