Mağarada Cinsel İlişkiye Girip Fotoğrafları Yayınladı!

TAKİP ET

Mağarada yaşayan Lothario isimli 47 yaşındaki adamın cinsel ilişkiye girdiği kadınların fotoğraflarını paylaşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Mağarada yaşayan Lothario isimli 47 yaşındaki adamın cinsel ilişkiye girdiği kadınların fotoğraflarını paylaşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Tayland'ın ünlü adalarından birisi olan Koh Phangan'da yaşayan 47 yaşındaki bir adamın yaptığı hareket sosyal medyada büyük ses uyandırdı. Bir süredir bölgede yaşayan ve gelen turistlerin resimlerini çizerek geçimini sağlayan adamın sıra dışı yaşamı son derece dikkat çekiyor. Bölgeye gelen turistlerinde ilgisini çeken adam turist kadınlarla yakından ilgileniyor. Mağarada yaşamını sürdüren 47 yaşındaki adamın turist kadınlarla çektirmiş olduğu fotoğrafları yayınlaması birden gündeme gelmesine neden oldu. 

Turistler arasında kısa sürede adını duyurmayı başaran 47 yaşındaki adam bölgeye gelen turist kadınların pek çoğu ile birlikte olduğunu açıkladı. Sadece açıklamakla kalmayan adamın aynı zamanda turist kadınlarla çektirmiş olduğu fotoğrafları da yayınlaması son derece dikkat çekti. Kısa süre içerisinde tepki gören adamın aynı zamanda gündeme gelmekten dolayı son derece mutlu olduğu görüldü. 

Kadınları baştan çıkardıktan sonra ilişkiye giren ve ardından yatakta çıplakken fotoğraflarını çeken adamın bu görüntüleri facebook hesabından yayınladığı belirlendi. Yerel halkın şikayetleri ve turist kadınların tepkileri sonrasında bölge polisi çapkın adamın peşine düştü. Yaşadığı mağarada başka görüntülerin ya da şüpheli birtakım araçların izi arandı. Ancak herhangi bir iz bulunamadığı tespit edildi. Ancak fotoğrafta yer alan turist kadınların konu hakkında herhangi bir şikayette bulunmaması sebebiyle herhangi bir işlem yapılamayacağı belirtildi. 

cinsel ilişki fotoğraflar tayland