Lüks Villanın Bodrumundan Çıkanlar Polisi Bile Şok Etti!

TAKİP ET

İzmir Menemen ilçesinde bodrum katı imalathaneye dönüştürülen bir villaya baskın düzenleyen polis ekipleri çok sayıda gümrük kaçağı elektronik sigara ve villada üretimi yapılan likit ele geçirdi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık suçlarıyla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri villakent Mahallesinde bulunan üç katlı lüks bir villada çok sayıda Kaçak elektronik sigara ile Bu sigaralar da kullanılan imalatı yapılmış yüklü miktarda likit bulunduğu bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Ekipler gümrük kaçağı elektronik sigaralar ile üretilen likitlerin piyasaya sürüldü adresi tespit ederek baskın yaptı. Villada ve evin önünde bulunan Bir araçta arama yapan polis ekipleri muhtelif markalarda 660 elektronik sigara ile şarj kablosu adaptör pil şişelenmiş likit yaklaşık 3 son likiti imalatında kullanılan sıvı madde boş şişe etiket ve kapak gibi elektronik sigara ve likit imalatında kullanılan çok miktarda ürün ve malzemeyi ele geçirdi.

VİLLANIN BODRUMU İMALATHANEYE ÇEVRİLMİŞ

Söz konusu binanın Bodrum katından defa ve imalathane olarak kullanıldığını belirleyen polis ekipleri şişelenmiş liflerin üzerine arama isimlerini yazdığını tespit etti. Alınan bilgiye göre şüpheliler, sosyal medya aracılığı ile ulaştıkları müşterilerine satılan ürünleri kargo ile Gönderiyodu.

 

son dakika izmir menemen elektronik sigara son dakika haberi