Londra'da Yol Kesen PKK'lı Teröristler, 15 Temmuz Anmasına Giden Türklere Saldırdı!

TAKİP ET

İngiltere'nin Başkenti Londra'da PKK'lı teröristler 15 Temmuz Anma Etkinliklerine katılmak üzere yola çıkan Türk vatandaşlarının önünü keserek saldırı düzenledi.

İngiltere’nin Başkenti Londra’da PKK’lı teröristler 15 Temmuz Anma Etkinliklerine katılmak üzere yola çıkan Türk vatandaşlarının önünü keserek saldırı düzenledi.

Bölücü terör örgütü PKK yandaşları, 15 Temmuz’un yıldönümü sebebi ile anma etkinlikleri düzenlenecek olan Londra Büyükelçiliğine doğru yola çıkan Türk vatandaşlarına saldırdı. 15 Temmuz hain darbe gecesinin yıldönümü için anma etkinliklerine katılmak isteyen Avrupalı Türk Demokratlar Birliği üyesinin terör örgütü PKK yandaşları tarafından önü kesilmeye çalışıldı. 

TÜRK VATANDAŞLAR VE TERÖRİSTLER ARASINDA ARBEDE ÇIKTI

Avrupa Türk Demokratlar Birliği Üyesinin aracının önünü kesmek isteyen teröristler ve Türk vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Olayların giderek alevlenmesi üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek saldırgan teröristlere müdahale etti. 

ÖCALAN POSTERLERİ TAŞIYAN TERÖRİSTLER POLİSE DE SALDIRDI

Terör örgütü PKK yandaşı olan ve ellerinde PKK flamaları ile terörist başı Abdullah Öcalan’ın fotoğraflarının bulunduğu pankartları taşıyan saldırganlar olaya müdahale etmek isteyen polislere de saldırmaya başladı. olay sonrasında açıklama yapan yetkililer, 3 saldırganın gözaltına alındığını açıkladı. 

 

ingiltere londra pkk teröristler türk vatandaşlar saldırı 15 temmuz anması yok kestiler