Lice Şehitleri Törenle Memleketlerine Uğurlandı!

TAKİP ET

Dün Diyarbakır'ın Lice İlçesinden 3 asker şehit olmuştu. Diyarbakır'da başlatılan terör örgütü PKK'ya yönelik 104 kırsal ve mahallede devam eden geniş çaplı operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerin cenazeleri bugün yapılan törenle memleketlerine uğurlandı.

Dün Diyarbakır’ın Lice İlçesinden 3 asker şehit olmuştu. Diyarbakır’da başlatılan terör örgütü PKK’ya yönelik 104 kırsal ve mahallede devam eden geniş çaplı operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerin cenazeleri bugün yapılan törenle memleketlerine uğurlandı.

Dün Diyarbakır Lice’de terör örgütü PKK’ya yönelik yapılan operasyon sırasında şehit düşen 3 asker bugün gerçekleştirilen törenle memleketlerine uğurlandı. Operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram, Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Özer ve Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Sarı için düzenlenen tören sonrasında şehitler memleketlerine uğurlandı.

Şehitler için töre Yenişehir İlçesi General Galip Deniz Kışlasında düzenlendi. Şehitlerin al bayrağa sarılı naaşları tören alanına getirilerek katafalka konuldu ve öz geçmişleri okunarak şehitler için dua edildi.

Operasyon sırasında şehit düşen 3 asker için yapılan törende şehitlerin silah arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy da katıldı. Gerçekleştirilen tören sonrasında Şehit Uzman Çavuş Özer’in cenazesi memleketi Konya’ya, Şehit Uzman Onbaşı Sarı’nın cenazesi Mersin’e ve Şehit Uzman Çavuş Bayram’ın cenazesi de Samsun’a gönderildi. 

 

lice şehitleri için tören şehit lice tören memleket