Lazer Liposuction Nedir?

TAKİP ET

Yağ aldırma işlemi olarak ta bilinen ve anestezi uygulayarak yapılan liposuction işlemi tekniğe göre değişiklik gösterse de önce uygulama olan bölgeye sıvı verilme işleminden ve sonra yüksek negatif basınç ile yağların çekilmesi işlemidir.

15-16 yaşını geçmiş tüm hastalara uygulanan Lazer Lipoliz Az veya orta düzeyde bazı bölgelerde yağ fazlalığı olan hastalar tarafından da tercih edebilir. Ayrıca aşırı terleme sorunu yaşayan kişiler koltuk altı içinde bu uygulamadan faydalanabilir. Tüm vücutta yağlanma şikayeti olan kişilerde uygulanan liposuction ile birlikte uygulandığında lazer lipoliz tedavisi sayesinde görülebilecek sarkmalar onarılması mümkün.

LAZER LİPOLİZ NEDİR? 

Vücut şekillendirme) uygulamalarında bir devrim niteliği taşıyan Lazer Lipoliz doğrudan yağ hücresinin zarının patlatılarak parçalanması yöntemidir. 

LAZER LİPOLİZ FAYDALARI

Sıkı diyet ve egzersiz ve diyet programları ile belli bir yere kadar kilo verilse bile, bölgesel yağlanmaların vücuttan atılması pek kolay olmaz. Siz de bölgesel yağlarınızdan şikayetçiyseniz ve vücudunuza şekil verilmesini istiyorsanız ya da Laser Liposuction ile bu hayalinize kavuşmak mümkün olabilir.

LAZER LİPOLİZ UYGULANAN BÖLGELER 

1- Karın, bel, basen gibi yağların yakılmasının dirençli olduğu bölgelerdeki yağ fazlalıkların vücuttan atılarak vücuda şekil verilmesinde
2- Karın, kol içi Yüz, boyun, gibi bölgelerde sarkmış olan cilde tekrar pürüzsüz bir görünüm kazandırılmasında
3- Aşırı terleme problemi yaşayan kişilerde terlemenin önüne geçilmesinde

LAZER LİPOLİZ İLE AŞAMALI ZAYIFLAMA 

Uygulama kişinin isteğine göre bu tedavi sonrası hemen sosyal ve iş hayatınıza devam edebilirsiniz. Lazer Lipoliz Uygulaması sonuç olarak 2-4 ay içersinde kendini gösterdiği için zayıflama aşamalı şekilde olur. Eğer siz Eğer Uygulama hakkında kimseye bir şey söylemezseniz kimse fark edemez.

 

lazer liposuction yaptıranlar lazer lipoliz lazer liposuction ekşi lazer lipoliz öncesi ve sonrası lazer lipoliz fiyat aralığı lazer lipoliz plus liposuction fiyat lazer liposuction ankara