Kuzey Kore ve Japonya Arasında Sıcak Saatler! Füze Fırlatılan Japonya Halkı Sığınaklara Çağırdı

TAKİP ET

Kuzey Kore ve Japonya arasında sıcak bir gelişme yaşandı. Gelen bilgilere göre, Kuzey Kore Japonya'ya füze fırlatıldı. Kuzey Kore tarafından fırlatılan füze sonrasında Japon yetkililerin halkını sığınaklara çağırdığı öğrenildi.

Kuzey Kore ve Japonya arasında sıcak bir gelişme yaşandı. Gelen bilgilere göre, Kuzey Kore Japonya’ya füze fırlatıldı. Kuzey Kore tarafından fırlatılan füze sonrasında Japon yetkililerin halkını sığınaklara çağırdığı öğrenildi. 

BALİSTİK FÜZE FIRLATILDI

Gelen bilgilerde, Kuzey Kore’nin tüm dünya da büyük bir panik haline gelen füze denemelerinden bir tanesini daha gerçekleştirdiği ve bu kez ülkenin başkenti olan Pyongyang’dan doğu yöne doğru balistik bir füze fırlattığı öğrenildi. 

JAPONYA ALARMA GEÇTİ

Kuzey Kore tarafından fırlatılan balistik füze sonrasında Japonya’nın kırmızı alarma geçtiği ve ülke yetkililerinin halkına füzenin büyük bir ihtimalle kendi toprakları üzerinden geçtiğini söyleyerek tüm halkı sığınaklara çekilmesi için uyardığı öğrenildi. Kuzey Kore’nin fırlattığı bu füzenin ikinci tehdit olduğu ve geçtiğimiz ayda Tokyo’ya bir füze fırlatıldığı belirtildi. 

 

japonya kuzey kore füze balistik füze kırmızı alarm sığınak çağrısı dünya haberleri