Kuzeninin Boğazını Kesen Cani 4 yıl Sonra Yakalandı

TAKİP ET

Aydın'ın Köşk ilçesinde 4 yıl önce kuzenini önce av tüfeği ile vurup ardından boğazını kesen Ahmet Günel isimli şahıs polisin yoğun çalışmaları üzerine 4 yılın ardından kıskıvrak yakalandı.

Aydın'ın Köşk ilçesinde 2014 yılında korkunç bir cinayet meydana geldi. Öz kuzenini önce av tüfeği ile vuran Ahmet Günel isimli zanlı ardından kuzeninin boğazını keserek öldürmeye çalışmıştı. Bunun ardından olay yerinden kaçarak sırra kadem bastı. 4 yıldan bu yana aranan zanlının 4 yılın sonunda zanlı tarafından kıskıvrak yakaladığı öğrenildi. 

Aydın'ın Köşk ilçesinde 2014 yılında korkunç bir cinayet meydana gelmişti. Aralarında çocukluktan bu yana husumet olduğu öğrenilen kardeş çocukları arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bunun üzerine çevredekiler tarafından ayrıldılar. ancak bir süre sonra yeniden bir araya geldikleri öğrenildi.

YILLAR SONRA POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Bu karşılaşmanın ardından Ahmet Günel isimli şahıs amcasının oğlunu çıkan tartışmanın sonrasında göğsünden av tüfeği ile vurdu. Ardından hızını alamayıp boğazını bıçakla kesti. ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahaleler sonrasında sağlığına kavuştu. Ancak arada geçen iki yılın ardından arkadan gelen bir motorun çarpması ile yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Kuzenini ağır yaraladıktan sonra zanlının dağa kaçtığı öğrenildi. Yıllar süren takibin ardından yakalanamadı. Son dört aydır polis ekipleri tarafından arama çalışmalarına ağırlık verildi. Bunun ardından yapılan bir aramada 4 yıl 5 ay sonra ele geçirildi. Üzerinden 25 gram esrar da ele geçirildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi. 

aydın köşk ilçesi kuzen