Kütahya'da Cezaevinden Firara Eden Bir Şahıs, 3 Kişinin Üzerine Tüfekle Ateş Açtı

TAKİP ET

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde cezaevinden firar ettiği öğrenilen bir şahsın 3 kişinin üzerine tüfekle ateş açarak yaraladığı öğrenildi.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde cezaevinden firar ettiği öğrenilen bir şahsın 3 kişinin üzerine tüfekle ateş açarak yaraladığı öğrenildi.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yaşanan olayda, açık cezaevinden kaçtığı öğrenilen 31 yaşındaki Gökhan Uslu adlı bir şahsın Ulu Cami Mahallesi’nde bulunan bir Pazar yerinde nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde tartıştığı Melih İşler ve Murat İşler’i yanındaki pompalı tüfekle ateş ederek yaraladığı daha sonra da otomobile binerek kayıplara karıştığı öğrenildi.

YOLDA KARŞILAŞTIĞI BİR KİŞİYİ DAHA YARALADI 

Kaçan firarinin bir süre sonra Kütahya-Tavşanlı Çevre Yolu yakınlarında karşılaştığı Kadir Yolal’ı da aynı tüfekle yaralayarak kaçtığı bilgisi alındı. Firarinin yaraladığı kişiler ambulanslarla Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Açık cezaevinden kaçan ve 3 kişiyi pompalı tüfekle yaraladıktan sonra bir otomobille kayıplara karışan firarinin yakalanması için güvenlik güçlerince geniş çaplı çalışma başlatıldı. Firarinin yolda karşılaştığı Kadir Yolal’ı vurma anı da bir iş yerinin kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

 

kütahya tavşanlı açık cezaevi firari 3 kişi pompalı tüfek yaralama