Kütahya'da TIR Ve Otomobilin Çarpışması Sonucu 1 Ölü, 1 Yaralı

TAKİP ET

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, bugün saat 15.30 sularında, Gediz-Kütahya Karayolu üzerinde bulunan Buğday Pazarı Kavşağı'nda meydana gelen feci bir trafik kazası, bölgeyi hüzne boğdu. Kazada, 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi ise yaralandı.

Kaza, Kütahya'dan Gediz istikametine gitmekte olan Y.A. tarafından kullanılan 43 PL 613 plakalı TIR ile kavşaktan dönmeye çalışan 82 yaşındaki Mehmet Emin Uluten'in yönetimindeki 43 LN 670 plakalı otomobil arasında meydana geldi. Bu feci çarpışma sonucunda, otomobil adeta ikiye bölünerek parçalandı, TIR ise yaklaşık 100 metre kadar ilerledikten sonra durabildi.

Kazayı gören vatandaşların hemen ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, kurtarma ekipleri ve polis sevk edildi. Kazada, otomobilin içinde bulunan Saniye Uluten (53) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Mehmet Emin Uluten ise ambulansla Gediz Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

TIR sürücüsü Y.A. ise olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazada yaşamını yitiren Saniye Uluten'in cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gediz Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Bu üzücü kaza ile ilgili olarak yerel yetkililer tarafından başlatılan soruşturmanın detayları ilerleyen saatlerde açıklanacak. Kazanın meydana geldiği ışıklı kavşakta trafik düzenlemeleri ve güvenlik önlemlerinin yeniden gözden geçirilmesi de gündemde.

Kütahya trafik kazası ölüm haberi