Kulağına Sinek Kaçan Öğretmen Sağır Oldu!

TAKİP ET

Olay Sivas'ta yaşandı. Bir öğretmen kuşağına kaçan sinek dolayısı ile hastaneye başvurdu. Fakat kulağına sinek kaçan öğretmene acil serviste müdahale edilmesi üzerine sağır oldu. müdahale sonrası sağır olan ve başka sağlık sorunları ile de karşı karşıya gelen öğretmen şikayetçi oldu ancak valilik onayı olmadığından herhangi bir soruşturma açılmadı.

Olay Sivas’ta yaşandı. Bir öğretmen kuşağına kaçan sinek dolayısı ile hastaneye başvurdu. Fakat kulağına sinek kaçan öğretmene acil serviste müdahale edilmesi üzerine sağır oldu. müdahale sonrası sağır olan ve başka sağlık sorunları ile de karşı karşıya gelen öğretmen şikayetçi oldu ancak valilik onayı olmadığından herhangi bir soruşturma açılmadı.

29 yaşındaki öğretmen Sedat Bayiskit kulağına sinek kaçması üzerine hastaneye başvurdu. Sivas’ta yaşayan öğretmene hastanenin acil servisinde müdahale edildi. İddialara göre öğretmenin kulağına alkol döküldü ve bu durum sonucunda öğretmen sağır oldu. Öğretmenin sağır olması haricinde başka sağlık sorunları ile de karşılaştığı belirtildi. 

120 DESİBELİN ALTINDAKİ SESLERİ DUYAMIYOR

29 yaşındaki Sivaslı öğretmenin kulağına yapılan müdahale sonrasında 120 desibelin altındaki sesleri duyamadığı ayrıyeten de baş dönmesi ve denge kaybı gibi başka sağlık sorunları da yaşadığı belirlendi. Yaşadığı olay sonrasında açıklama yapan öğretmen Sedat Bayiskit şunları söyledi, "Bundan 1.5 yıl önce kulağıma bir sinek girdi. Benim daha önceden iki kulak zarım da delikti. Yürüyerek Sivas Numune Hastanesi aciline geldik. Burada ki Doktor S.Ö'ye durumu anlattım. Doktor önce eline bir cımbız aldı. Sineği gördüğünü söyleyip bir türlü alamayınca 'bunu öldürmemiz gerekiyor' diyor. Hareket ettiğini söylüyor. Kulak zarımın delik olduğunu söylememe rağmen benden izin almadan kulağıma alkol enjekte ediyor. Şeklinde konuştu.

YÜZDE 41 ENGELLİ RAPORU VERİLDİ

Yaşadıklarını anlatan öğretmen, kulağına alkol boşaltılmasından sonra bir anda baş dönmesi yaşadığını belirtti. Başının dönmesinin ardından kusmaya başladığını söyleyen öğretmen daha sonra bilincinin gittiğini belirtti. Yapılan müdahale sırasında kulağına kaçan sineğin daha ileriye gittiğini belirten 29 yaşındaki öğretmen bu sırada Kulak Burun Boğaz Uzmanının çağırıldığını ve kulağındaki sineğin ameliyatla çıkarıldığını söyledi. O gün sonrasında baş dönmesinin hiç geçmediğini söyleyen talihsiz öğretmen bir ara yürüyemediğini yapılan tedavi sonrasında yürümeye başladığını ve kulağının 120 desibel altındaki sesleri işitmediğini söyledi. Genç öğretmen yaşanan olay sonrasında kendisine yüzde 41 engelli raporu verildiğini de ekledi.

 

sivas sinek kulak sağır oldu öğretmen alkolle tedavi hastane