Küçük Leyla'nın Kıyafetleri Günler Sonra Tarlada Bulundu

TAKİP ET

Ağrı'da Kurban Bayramın 1. günü ortadan kaybolan ve cansız bedeni dere kenarında bulunan küçük Leyla'nın en son üzerinde bulunan kıyafetleri Bir Tarlada bulundu.

Ağrı'da Kurban Bayramın 1. günü ortadan kaybolan ve cansız bedeni dere kenarında bulunan küçük Leyla'nın en son üzerinde bulunan kıyafetleri Bir Tarlada bulundu. 

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü olan 15 Haziran tarihinde ortadan kaybolan minik Leyla'nın cansız bedeni arama çalışmalarının 18. gününde köye 3 kilometre uzaklıkta bulunan dere kenarında bulunmuştu. Küçük Leyla'nın cansız bedenine yapılan otopsinin ardından toprağa verilirken üç buçuk yaşındaki Leyla'nın elbiseleri de dün akşam saatlerinde tarlasını biçen bir vatandaş tarafından bulundu.

OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİ ÇALIŞMA YAPTI
Haber verilmesi üzerine kısa süre sonra olay yerine gelen Jandarma çevrede incelemeler yaparken inceleme çalışmalarına Olay yeri inceleme ekipleri de katıldı. Tarla Olay yeri inceleme ekipleri tarafından didik didik aranırken Leyla'nın ayakkabısı kıyafetleri ve çorapları tarlanın ortasında bulunarak ekiplere teslim edildi.

CESEDİN BULUNDUĞU YERE 200 METRE UZAKTA
Kıyafetlerin bulunmasının ardından Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir, "Leyla arama kurtarma çalışmalarının 18’inci günüde bulundu. Çalışmalar kapsamında jandarma, korucu ve AFAD ekipleri çok çalıştılar, bulamadılar. Defnedildikten bir hafta sonrada elbiseleri bulundu. Bizim bir akraba tarlayı biçerken Leyla’ya ait penyeyi buluyor. Diğer elbiseleri de jandarma tarlayı ararken külotlu çorabı bulundu. Olay yeri inceleme ekibi geldi. AFAD ve jandarmada geldi. Penyeyi buldular. Daha sonra köye doğru arama yapacaklardı bu sırada Leyla’ya ait diğer elbiseler tarla içerisinde bulundu. Drone bulamadı. Jandarma buldu. Leyla’nın elbiseleri cesedin bulunduğu alana 200 metre uzaklıkta bulundu" dedi.

 

ağrı leyla aydemir leylanın kıyafetleri son dakika tarla