Küçük Gözlerin Daha Büyük Görünmesi İçin 8 İpucu

TAKİP ET

Büyük ve güzel gözler, çoğu kadının hayal ettiği bir şeydir, fakat bütün kadınlar güzel ve büyük gözlerle doğmazlar. Eğer onlardan biri iseniz, oldukça şanslısınız. Fakat küçük gözleriniz varsa uygulayabileceğiniz bu ipuçları ile endişelenmeyin!

Buradaki ana sebep, makyaj uygulamasıyla gözün daha büyük görünmesini sağlayarak doğru ürünleri kullanmak ve gözlerinizin cesur, iri ve kusursuz görünmesini sağlamaktır! Bunlar daha parlak, açık ve daha büyük bir göz için, gözlerinizi yeniden tanımlamakla ilgili bazı uzman ipuçları. Büyük ve hayranlık uyandıran bu harika göz makyajı püf noktaları ile gözlerinizle büyüleyin! İşte gözlerinizi daha büyük gösterecek 8 ipucu…

GÖZLERİNİZİ ARINDIRIN VE BESLEYİN

Gözlerini küçük gösteren, şişmiş gözlerle hiç karşılaştınız mı? Makyajla uyuduğunuzda fark edeceksiniz, gözlerin son derece küçük olduğunu fark ettiğinizde bu durum düzeltilebilir! Gözlerinizi büyütmek için, buğulu ve şişmiş gözlerle savaşmak önemlidir. Bunun için gözlerinizi temizleyen ve gözlerinizi doğal olarak büyük kılarken şişliği azaltan bir gece kremi veya göz altı bakım ürünleri uygulayın.

GÖZ ALTLARINI KAPATMAKLA BAŞLAYIN

Şimdi daha büyük bir göz için, gözlerinizi istenmeyen, donuk veya küçük görünmesine neden olabilecek tüm rahatsızlıklarla savaşmanız gerekir. Buradaki ilk suçlu, gözaltındaki siyah halkalardır. Koyu halkalar ve lekeler, bir fondöten ve ya bir kapatıcı kullanarak kolayca azaltılabilir. Öncelikle gözaltına eşit bir görünüm kazandıracak olan kapatıcıyı uygulayın! Bu karanlık gözlerinizi aydınlatacak ve canlı görünmesini sağlayacaktır.

KAŞLARINIZI ŞEKİLLENDİRİN

Göz çevresinin güzel görünmesi için biraz yer açılmalıdır. Kaşlarınız güzel şekillendirilmezse, kaşlarınız ve göz makyajınız ile birlikte gözünüzün küçük görünmesini neden olur. Tüm dağınık kaşları göz kapaklarından alın ve bölgeyi temizleyin. Sonra gözlerinizin büyük ve güzel görünmesi için, kocaman açık bir alan yaratarak kaşlarınızı şekillendirin.

GÖZ FARI UYGULAYIN

Göz farı gözlerinizi aydınlatarak, parlak ve güzel gösterip ayrıca büyük göstermeye yarayan tüyolardandır. Hafif gölgeli göz farı ile başlayın. Cilt tonunuzla kolayca karışabilen tonları kullandığınızda, gözler daha aydınlık ve temiz görünür. Böylece, gözlerinizi gölgelemek ve gözünüzü daha büyük göstermek için mükemmel bir alan vermiş olursunuz. Far rengi olarak krem, açık altın gibi tonları kullanın.

KİRPİK KIVIRMA VE RİMELSİZ OLMAZ

Şimdi rimel zamanı, rimeller parlatmada ve gözlerinizin büyük görünmesini sağlamak için çok önemli bir role sahiptir. Kirpik kıvırmayı kullandığınızda, kirpikleriniz gözünüzün üstünde tek tek ayrılır ve gözünüze daha cesur ve çekici bir görünüm kazandıracak kadar büyük görünür. Bu nedenle, kapatıcıyı uygulamadan önce, kirpiklerinizin uzun ve çarpıcı görünmesini sağlamak için kıvırıcıyı kullanırken koyu ve kalın kirpiklere sahip olabilmek için, su geçirmez dolgunlaştırıcı maskara uygulayın. Bu, gözlerinin geniş ve yakınlaştırılmış bir görünüm verecek bu da gözleri büyük gösterecektir.

EYELİNER UYGULAYIN

Farlar sadece gözünüze küçük bir etki yapar. Doğru tonları seçmek gözlerinizi canlandırır, ama asıl gözleri daha büyük gösteren eyeliner kullanımıdır. Üst göz kapağınızın kirpik diplerine siyah bir çizgi uygulayın. Bu yüzünüze renk katacak ve gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlayacak. Kirpiklerinizi çerçeveleyen eyeliner gözlerinizin iri ve büyük görünmesine neden olur.

GÖZÜN İÇİNE BEYAZ KALEM UYGULAYIN

Gözün içine uygulanan beyaz kalemin mükemmel çerçevelenmesi gözlerinizi büyüleyici bir hale getirecektir. Alt göz kapağınızı güzel bir beyaz astar ile kaplayın ve daha cesur bir görünüm için, beyaz astarı siyah bir astarla çerçeveleyin. Bu gözlerinize mükemmel büyük bir çekicilik verecektir.

GÖZALTLARINIZA VE İÇ KÖŞELERE IŞIK PIRILTISI KULLANIN

Gözlerin altında ve köşelerinde göz alıcı ve parlak bir görünüm veren kadınları fark etmiş olmalısınız. Bunun nedeni, bu bölgelere parlak ve ışıltılı görünümün sadece gözlerinizi çarpıcı hale getirecek ve gözlerinizin mükemmel görünmesini sağlayacaktır. Gözlerin altında ve iç köşelerde gözünüze parıltı yapmak için parlak bir gölge kullanın.

gözleri büyük göstermek için eyeliner nasıl sürülür gözleri büyütmek için egzersizler küçük gözler için eyeliner gözlerim çok küçük erkek iri göz makyajı sırları küçük gözlü ünlüler gözleri büyük göstermenin püf noktaları büy