Köyün Çobanı O Lafı Edince 19 Yıllık Sır Ortaya Çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da bir özel üniversitede Gastronomi bölümü öğrencisi olan 21 yaşındaki Merve Akarsu tesadüfen 19 yaşındayken evlatlık olduğunu öğrendi.

İstanbul'da 1996 yılında Seyit ve Asuman Akarsu çifte o zaman İlçe olan Eminönü'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne başvurarak bir bebeği evlat edinmek istediklerini söyledi. Kom tarafından sıraya Alman çifte 1998 yılında Şanlıurfa dan bir bebeğin kendilerine verilebileceği söylendi. Akarsu çifti apar topar Şanlıurfa'ya giderken ismi Pınar Çetin olan bebeği evlatlık olarak aldı.

19 YAŞINDAYKEN ÖĞRENDİ

Karı koca O günden sonra bebeği Öz evlatları gibi büyütürken konuyla ilgili hiçbir şey söylemedi. Ta ki iki buçuk yıl öncesine kadar. Merve iki buçuk yıl önce annesinin Pendik ilçesindeki Kurna köyüne gitti. Burada kuzuları severken bir çoban kendisine, "Annen ile babanı sakın üzme, tamam mı? Bu arada, gerçek anne ve babanla tanıştın mı sen?" dedi. Genç kız duydukları karşısında şaşkına dönerken o günden sonra hayatı da tam anlamıyla değişti. Konuyla ilgili konuşan Merve, "İlk öğrendiğimde, bana yalan söyledikleri için şimdiki anne babamdan nefret ettim. Daha sonra bu işte kimsenin suçu günahı olmadığını düşündüm. Hiç kardeşim var mı bilmek istiyorum. Öz ailemi sadece bunun için öğrenmek istiyorum" dedi.

son dakika haber çoban evlatlık son dakika haberi