Koronavirüs verileri ne durumda?

TAKİP ET

Dünya geneline yayılan ve küresel bir salgın haline gelen yeni tip koronavirüs salgını ülkemizde de insan sağlığını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığı, her gün ülkemizdeki son durum hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla güncel koronavirüs tablosunu yayınlarken Sağlık Bakanı Koca'da bu tabloyu sosyal medya hesabından paylaşarak güncel rakamlar üzerinde değerlendirmeler yapıyor.

Dünya geneline yayılan ve küresel bir salgın haline gelen yeni tip koronavirüs salgını ülkemizde de insan sağlığını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığı, her gün ülkemizdeki son durum hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla güncel koronavirüs tablosunu yayınlarken Sağlık Bakanı Koca'da bu tabloyu sosyal medya hesabından paylaşarak güncel rakamlar üzerinde değerlendirmeler yapıyor. Kamuoyuna bilgi vermek ve salgındaki son durumu aktarmak amacıyla paylaılan koronavirüs tablosu vatandaşlar tarafından da yakından takip ediliyor. Peki, koronavirüs tablosundaki son durum ne? 10 Kasım 2020 koronavirüs tablosu açıklandı mı? Vaka sayıları ne durumda? İşte tüm detaylar...

Koronavirüs Verilerinde Son Durum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşılan 9 Kasım 2020 Pazartesi gününe ait koronavirüs tablosunda salgındaki son durum gözler önüne serildi. 9 Kasım'a ait tabloya göre toplam hasta sayısı 24 saatte 2.576 kişi arttı ve 396.831'e yükseldi. Vefat eden hasta sayısına da ne yazık ki 85 kişi daha eklendi ve ülkemizdeki koronavirüs kaynaklı toplam vefat sayısı 10.972'ye çıktı. Ağır hasta sayısı 2.867 olarak aktarılırken toplam iyileşen hasta sayısı ise 340.286 olarak kayıtlara geçti.


10 Kasım 2020 Koronavirüs Tablosu Açıklandı Mı?

10 Kasım'a ait güncel koronavirüs tablosu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı sosyal medya paylaşımıyla açıklandı. Bakan Koca, güncel tabloyu sosyal medya hesabından kamuoyunun bilgisine sundu. Güncel tabloya göre, son 24 saat içinde 2.529 yeni hasta tespit edilirken maalesef vefat sayısına 87 kişinin eklendiği görüldü. Bugün 146.198 yeni test yapıldığı aktarıldı. İyileşen hasta sayısı ise 2.215 kişi arttı. Haftalardır yükselişi devam eden ağır hasta sayısının ise 3.001'e yükseldiği görüldü. Tabloya eklenen son rakamlarla beraber toplam hasta sayısı 399.360'a çıkarken toplam vefat sayısı ise 11.059'a yükseldi. Ülkemizdeki şimdiye kadar yapılan toplam test sayısı 15.419.420'ye ulaşırken toplam iyileşen hasta sayısı ise 342.501'e çıktı. 

koronavirüs tablo vaka hasta sayısı