Korkunç ölüm! Uçağa binecekken körükteki atlayarak intihar etti

TAKİP ET

İzmir'deki Adnan Menderes Havalimanı'nda korkunç bir intihar yaşandı. Bir yazılım firmasının yönetici olan Beyza Taşkıran, tam uçağa bineceği esnada uçağa bağlı körükten boşluktan atlayarak intihar etti. 14 metreden beton zemine düşen Taşkıran, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ayrıca Taşkıran'ın son anda telefon ile konuşacağını ifade ederek arkadaşlarının yanından ayrıldığı belirtildi.

Adnan Menderes Havalimanı'nda korkunç intihar yaşandı. Turizm fuarı için geldiği İzmir’den Antalya’ya dönmek içen havalimanına giden yazılım firmasının yöneticisi olan Beyza Taşkıran, uçağa bağlanan körükten atlayarak intihar etti. 14 metreden betona düşen genç kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.

TELEFONLA KONUŞACAĞINI SÖYLEMİŞ

Uçağa binmek için körüke gelen 32 yaşındaki Beyza Taşkıran, son anda telefonla konuşacağını ifade ederek arkadaşlarının yanından ayrıldı.

"SON GÜNLERDE SIKINTILARI VARDI"

Arkadaşlarının verdikleri ilk ifadesinde 32 yaşındaki genç kadının son günlerde ailesi ile sıkıntılarının olduğunu ve uçağa binmeden önce de telefonla konuşacağını ifade ederek kendilerinden ayrıldığını söyledi. Genç kadın arkadaşlarından ayrıldığında körükten boşluğa attı kendini.

POLİS OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Haber kanallarından alınan bilgilere göre; Beyza Taşkıran'ın cansız bedeni otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

İzmir intihar