Korkunç! Öldürdüğü Arkadaşının Cesedini 12 Yıl Boyunca Kuyuda Sakladı

TAKİP ET

Eskişehir'de arkadaşını öldürdükten sonra cesedini 12 yıl boyunca Bir Kuyu içerisinde saklayan katil zanlısının yargılanmasına devam edildi. Duruşma sonunda dava 4 Ekim tarihine ertelendi.

Eskişehir’de arkadaşını öldürdükten sonra cesedini 12 yıl boyunca Bir Kuyu içerisinde saklayan katil zanlısının yargılanmasına devam edildi. Duruşma sonunda dava 4 Ekim tarihine ertelendi.

Eskişehir 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına 53 yaşındaki tutuklu sanık Ayhan Demir, öldürülen 47 yaşındaki Hasan Çiloğlu nun annesi Ayşe Çillioğlu ve babası Mustafa Çillioğlu ile oğlu Mustafa Çiloğlu ve avukatlar katıldı. Pişman olduğunu söyleyen tutuklu Sanık, "Nasıl oldu anlamıyorum. Aramız çok iyiydi. Tekrar cezaevine girmekten korktum. Kimseye anlatamadım. Çok üzgünüm"  şeklinde savunma yaparken mahkeme heyeti dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için davanın 4 Ekim’e ertelenmesine karar verdi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?
2006 yılı nisan ayında Odunpazarı ilçesi Kanal Sokak’ta yaşanan olayda Maktül Hasan Çiloğlu ile sanık Ayhan Demir aynı evde alkol almaya başladı. İkilinin arasında çıkan Tartışmanın ardından Ayhan Demir, Hasan Çiloğlu’nun boğazını keserek öldürdü. Daha sonra öldürdüğü arkadaşını bahçedeki kuyusuna atan Demir, cesedi 12 yıl boyunca bu şekilde sakladı.   Çiloğlu ailesinin bir televizyon kanalında oğullarını araması sonucu Ayhan Demir Emniyet güçleri tarafından yakalandı.

eskişehir cinayet 12 yıl son dakika