Korkunç Olay! Dondurucudan 63 Bebek Cesedi Çıktı

TAKİP ET

ABD'nin Michigan eyaletinin Detroit kentinde, korkunç olay. Bir cenaze evinde yapılan aramada derin dondurucuda 63 bebek cesedinin kalıntısı ele geçirildi.

ABD Detroit Polis Şefi James Craig, onu hakkında yaptığı açıklamada bir şikayet üzerine cenaze evine operasyon düzenlediklerini ve kutular İçerisinde otuz altı derin dondurucuda ise 27 bebek cesedi kalıntısı bulduklarını söyledi. Polisin düzenlediği operasyondan sonra cenaze evi kapatıldı.

İSİMSİZ İHBAR MEKTUBU GELDİ

Polis yetkilileri yaptıkları açıklamada geçtiğimiz hafta İsimsiz bir ihbar mektubu aldıklarını ve bunun üzerine harekete geçtiklerini Detroit'deki Cantrell isimli eski bir cenaze evinde tavan arasında yapılan Arama sırasında çöp poşetleri içerisine gizlenmiş 11 bebeğe ait ceset kalıntısı bulduklarını söyledi. Bu olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 63 bebek cesedi daha ele geçirildi. Michigan Eyaleti Lisans ve Ruhsatlandırma Dairesi Başkanlığı, Nisan ayında söz konusu cenaze evinin çeşitli lisans ve mali ihlaller nedeniyle kapatıldığını duyurmuştu.

 

abd korkunç olay bebek cesedi son dakika