Korkunç Cinayetten Sonra Sevgilisiyle Tatile Gitmiş!

TAKİP ET

Antalya'da kendisine borcu olduğu iddia edilen kişiyi öldüren katil zanlısını cinayeti işledikten sonra bir şey olmamış gibi kız arkadaşıyla tatile gittiği öğrenildi.

Antalya'da kendisine biriken borçlarını ödemediği gerekçesi ile cinayet işleyen adamın cinayetin ardından hiçbir şey olmamış gibi sevgilisi ile birlikte tatile çıktığı öğrenildi. Hem katil hem de olayı bilen sevgilisi yakalandı. Katil müebbet hapis cezası alırken kız arkadaşı 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın detayları ortaya çıkmaya başladı. Son olarak karar duruşması gerçekleştirildi. Tutuklu olarak bulunan Eren Özen ile tutuksuz olarak yargılanan sevgilisi hakkında son karar verildi. Cinayeti nasıl işledikleri ve cinayetin ardından sergiledikleri rahat tavırlar bir kez daha gündeme geldi. 

TANIK İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Daha önce polise verdiği ifadesi hatırlatılan tanık olarak dinlenilen S.A. isimli kişinin ifadesini değiştirdiği öğrenildi. Polise vermiş olduğu ifade sırasında 'Hasan Hüseyin Liman'ı öldürdüm' diyerek kendisini aradığını söylerken mahkemede 'Polis ifademi yanlış yazmış. İmzalamadan önce okumadım. İlk ifademi kabul etmiyorum. Beni öldürdüm diye aramadı ölmüş diye aradı' dedi. 

Katil zanlısı ise ifadesi sırasında suçlamaları kabul etmedi. Öldürülen maktulün yerde yüz üstü bir şekilde kanlar içerisinde yattığını ancak kendisine zarar gelecek korkusu ile birlikte olaya karışmak istemediği için kaçtığını anlattı. Bunun ardından kız arkadaşı ile birlikte tatile gitme planı olduğu için planını ertelemeden kız arkadaşına bir şey söylemeden tatile gittiğini belirtti. Cinayeti işledikten sonra ise kız arkadaşıyla hiç bir şey yokmuş gibi tatile gitmesi şaşkınlığa sebep oldu. 

antalya cinayet tatil