Korkunç Cinayetten Sonra Parti Vermişler

TAKİP ET

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir eğlence merkezinde güvenlik müdürü olarak çalışan Hakan Çopuroğlu'nu başından vurarak öldüren dört zanlının yargılamasına başlandı. En dikkat çeken detay ise cinayetten sonra yaptıkları oldu.

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşanan korkunç cinayet geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşti. Sabaha karşı işlenen cinayetin katil zanlıları olaydan bir süre sonra polisin soruşturması kapsamında gözaltına alındılar. Şimdilerde tutuklu yargılanan sanıklar davanın görülmeye başlaması ile birlikte hakim karşısına çıktılar. Bir eğlenme mekanında güvenlik müdürü olarak çalışan evli ve iki çocuk babası olan 39 yaşındaki Hakan Çopuroğlu aralarında husumet bulunan bir grup ile belirlenen saatte otoparkta karşılaşınca tartıştı. 

Tartışmanın büyümesinin ardından yanında pompalı tüfek bulunan bir şahıs Hakan Çopuroğlu'nu hedef alarak silahı ateşledi. Başından yaralanan genç adam olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Cinayetin ardından polis tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine cinayet şüphelileri polis tarafından farklı adreslere yapılan baskınların ardından yakalanarak gözaltına alınddılar. 

CİNAYETTEN SONRA TOPLANIP VİSKİ İÇMİŞLER

Görülen duruşmada öldürülen güvenlik müdürünün karısı isyan ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Zanlılar hakkında 'kasten adam öldürme ve kasten adam öldürmeye azmettirme' suçundan dolayı işlem yapılmak istendi. 

Duruşmaya katılan zanlılar ise güvenlik müdürünün kendilerine çeşitli aşağılayıcı hitaplarda bulunup mekandan zorla çıkarttıklarını, olayla ve öldürmeyle alakalarının olmadığını belirttiler. Ancak maktulün eşi duruşma sırasında gözyaşlarına hakim olamazken ifadesinde 'Kocamı vahşi şekilde önce darp edip sonra öldürmüşler. Öldürdükten sonra ise büyük bir pişkinlikle eve gidip durumu kutlarcasına viski içmişler. Böyle vahşet olmaz olsun. Hepsinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum' diyerek tepkisini dile getirdi. 

antalya cinayet cinayet sonrası eğlence