Korkunç Bakıcı Dehşeti! İşe Girdiği İlk Gün Onu Yaptı...

TAKİP ET

Denizli'de 96 yaşındaki adam kendisine bakması için tuttuğu bakıcı tarafından ilk iş gününde saldırıya uğradı. Bunun üzerine yaşlı adamın başına gelmeyen kalmadı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşanan bir olay çerçevesinde bakıcı dehşetinin yaşandığı öğrenildi. 96 yaşındaki Burhanettin Korkmaz sağlık problemleri sebebiyle kendi bakımını tamamlayamadığı için bir bakıcıdan yardım istedi. Arkadaşı aracılığı ise isminin Seçil olduğu belirlenen 30 yaşındaki bir kadınla tanıştı. Yapılan görüşmenin ardından bakıcı olarak işe başlamasına karar verdi. 

Ancak işe girdiği ilk gün bakıcı kadın yaşlı adamdan 100 lira para istedi. Para dolu çantasından 100 lira verdiği sırada bakıcı kadının harekete geçerek yanında getirdiği biber gazı ile yaşlı adama saldırdığı öğrenildi. Para dolu çantanın içerisinde 3 bin 300 lira aldığı iddia edildi. Yaşlı adam ise karşı koymak istedi ancak bir türlü başa çıkamadı. Ardından güçlükle dışarı çıkarak yardım istedi. 

İLK İŞ GÜNÜNDE SALDIRDI

Yaşlı adam komşular tarafından korumaya alındı. Bunun üzerine yaşadıklarını büyük bir dehşet içerisinde anlattı.İfadesinde 'Arkadaşım sayesinde tanıştık. Sonra işe başladı ve eve geldim. Bana 100 lira verir misin dedi. Para çantam yanımda olduğu için vermek istedim. Ama bana saldırıp hemen paraları aldı. 3 aylık emekli maaşımı aldı' diyerek yanıt verdi. 

Eşini kaybettikten sonra uzun süre yalnız yaşayan yaşlı adamın bundan sonraki süreçte bakıcı ile yaşayıp yaşamayacağına çocuklarının karar vereceğini, kendi başına karar almayacağını dile getirdi. Konu hakkında inceleme devam ediyor.

denizli bakıcı dehşeti saldırı