Korkunç! 4 Yaşındaki Kız Çocuğuna Toplu Tecavüz

TAKİP ET

Beş adamın toplu tecavüzüne uğrayan 4 yaşındaki kız çocuğu yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinde yaşanan olayda yoğun bakımda tedavi gören dört yaşındaki bir kız çocuğunun beş kişinin toplu tecavüzüne uğradığı iddia edildi. Hindistan polisi, iddialar üzerine soruşturma başlattı. 

4 yaşındaki kız çocuğu cumartesi gecesi koğuşta yalnız olduğu sırada bir erkek hemşire ve 4 adanın saldırısına uğradığını büyük annesine söyledi.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA DİĞERLERİ ARANIYOR

Olayla ilgili açıklama yapan Lucknow kenti polis yetkililerinden Mahesh Srivastava,  küçük kıza tecavüz ettiği iddia edilen 1 kişinin gözaltına alındığını ve diğer 4 kişinin aradığını söyledi. Polis tarafından hastanenin güvenlik kamerası kayıtları ıslandı. Adı açıklanmayan 4 yaşındaki kız çocuğunun yılan sokması nedeniyle 4 gündür hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi. Son yıllarda Hindistan'da tecavüz olaylarının artması üzerine hükümet nüfusla ilgili cezaları ağırlaştırmıştı. Yeni delhi'de bir öğrencinin Otobüs yolculuğu sırasında toplu tecavüze uğradıktan sonra öldürülmesi ülke genelinde protestolara neden olmuştu. Yaşanan bu olayların ardından değiştirilen yasalara göre 12 yaşından küçük çocuklara tecavüz edenlere idam cezası verilecek. Yetişkinlere tecavüzün cezası ise artırılarak 20 yıla çıkarıldı.

hindistan cinsel istismar toplu tecavüz son dakika