Körfez Ülkelerinden Son Dakika Kararı! Talep Listesi Geri Çekildi

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisine göre Körfez ülkelerinin Katar'a gönderdiği talep listesini Katar'ın reddetmesi sonrasında verdiği kararla yeni yaptırımlara başlayacaklarını duyurdu.

Gelen son dakika bilgisine göre Körfez ülkelerinin Katar’a gönderdiği talep listesini Katar’ın reddetmesi sonrasında verdiği kararla yeni yaptırımlara başlayacaklarını duyurdu.

Körfez’de yaşanan Katar krizi ile ilgili gelen son dakika bilgisinde krizde yeni bir döneme girildiği duyuruldu. İşte krizle ilgili son detaylar...

KÖRFEZ KRİZİNDE YENİ DÖNEM

Katar krizinde, Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn’in krizi sona erdirmek için Katar’a gönderdiği 13 maddelik talep listesi Katar tarafından reddedilmişti. Bu taleplerin reddedilmesinin ardından 4 Körfez ülkesinden krize yönelik siyasi, ekonomik ve hukuki yeni önlemler alacaklarını duyurdu. 

YAPTIRIM KARARI ALDILAR

Katar’ın gönderilen 13 maddelik talep listesini reddetmesinin ardından 4 ülke, Katar’la olan müzakerelerin tıkandığını bu sebepten dolayı da gönderilen talep listesinin geri çekildiğini ve yeni yaptırım kararı alındığını açıkladı.

 

son dakika körfez ülkeleri körfez krizi katar katar krizi talep listesi arap ülkeleri talep listesi geri çekildi